Ugrás a tartalomra

Elkapták a játszótéri bántalmazókat a budafok-tétényi rendőrök

2017. február 28. kedd
A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 14 éves lányt, aki három gyermekkorú testvérével két kiskorú gyermeket bántalmazott vasárnap délután egy budafoki játszótéren.
Elkapták a játszótéri bántalmazókat a budafok-tétényi rendőrök

A rendelkezésre álló adatok szerint a lány és testvérei egy budafoki játszótéren – előzetes szóváltás nélkül – bántalmaztak egy 11 éves lányt és egy 13 éves fiút, akik később egy közeli lépcsőházba menekültek támadóik elől. A rendőrök a nyomozás eredményeként másnap beazonosították az elkövetőket és a fiatalkorú gyanúsítottat kihallgatták.

 

Az ügyben a 22. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Az ügyben a budafok-tétényi rendőrök a tegnapi napon megállapították az elkövetők személyazonosságát, melyből 1 fő fiatalkorú elkövetőt elfogott és gyanúsítottként kihallgatott.  Társainak az elszámoltatása (akik gyermekkorúak) jelenleg is folyamatban van. Az ügyben a büntetőeljárást - a gyermekvédelmi intézmények értesítése mellett- a kerületi kapitányság jelenleg is folytatja.

 

Részletek:

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/jatszoteri-bantalmazas

A TV2 Mokka című műsora is foglalkozott a témával: