Ugrás a tartalomra

Elhunyt Horváth Tibor

2020. április 27. hétfő
Kerületünk lakójától, a Nagytétényi Polgári Kör, a Promontórium Borlovagrend és a Nagytétényi Nyugdíjas Klub tagjától búcsúzunk.
Elhunyt Horváth Tibor

Horváth Tibor rendkívül tevékeny résztvevője volt Budafok-Tétény közösségi életének. Több mint 15 éve a Nagytétényi Polgári Kör vezetőségének, 25 éve a Nagytétényi Nyugdíjas Klub tagja volt. Az elmúlt évtizedekben nem volt olyan rendezvény, amelynek szervezéséből ne vette volna ki a részét. Mindig segítőkész, jószándékú, pozitív egyéniség volt.

A polgári kör javaslatára lépett be a Promontórium Borlovagrendbe, amely feladatait nagy gonddal látta el. Minden évben készített borokat, amelyekkel eredményesen vett részt borversenyeken is. Rendszeresen gondozta a Szelmann-ház pincéjét, nagy lelkesedéssel mesélt a polgári kör tevékenységéről, Nagytétény múltjáról és bortermeléséről. Nagy szeretettel fogadta a rendezvények vendégeit, akik kiváló előadókészségéről és fiatalos humoráról ismerték meg.

Bár 80 éves elmúlt, fiatalokat meghazudtoló módon mozgott. Szabadidejében kerékpározott, kertészkedett, többször elismerésben is részesült virágjaival, gyümölcseivel.

Horváth Tibor a koronavírus következtében, 84 évesen hunyt el.

Nyugodjék békében!

Elhunyt Horváth Tibor