Ugrás a tartalomra

Elektromos rollerek Budafok-Tétényben

2023. március 22. szerda
A napokban indul a kerületben az e-roller szolgáltatás, amely a környezetbarát közlekedési formákat támogatja. Kérünk minden felhasználót, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat és megfelelően helyezzék el a rollereket, ha már nem használják azokat!
Elektromos rollerek Budafok-Tétényben

Budafok-Téténybe 150 roller érkezik, amelyeket 52 csomóponton lehet majd felvenni és letenni. A virtuális csomópontokat a TIER applikáción keresztül találhatjuk meg. Azzal, hogy csak ezeken a kijelölt csomópontokon lehet lerakni a rollereket, mérsékelni lehet a közterületen széthagyott járművek számát.

Az e-rollerek használatához a TIER applikációt kell letölteni, majd adataink megadásával, a felhasználói feltételek elfogadásával lehet regisztrálni.

  • A rollerek használata bérleti díjhoz kötött, ami egy feloldási díjból és egy percalapú járműhasználati díjból áll.
     
  • Egy roller legfeljebb 60 percig használható.
     
  • A rollereket 18 év felett, maximum 100 kg testsúlyig lehet használni.
     
  • A bérelt járművet, illetve a belépési adatait a használó másnak nem adhatja át!
     
  • Egy járművön csak egy személy utazhat, azon kisgyermek nem szállítható!
     
  • A telefonos alkalmazásban bérelhető, megjelenő járműveket 10 perccel a tervezett utazás előtt már le lehet foglalni.
     
  • A járműveket csak a kijelölt csomópontokon lehet letenni. Amennyiben valaki a járművet nem a kijelölt helyen állítja le, úgy nincs lehetőség a fizetés leállítására.

Kérünk mindenkit a szabályok betartására!

Az elektromos rollerek teljesen klímabarátok, segítségükkel akár csökkenhet a gépjárműforgalom is. Ezért fontosnak tartjuk, hogy megfelelően tudjanak együttműködni az autósok, gyalogosok és rollerhasználók.

A TIER munkatársai felelnek azért, hogy a rollerek valóban a csomópontokon, a biztonságos működéshez megfelelő állapotban legyenek, valamint a járművek akkumulátorait cserélik és műszaki állapotukat ellenőrzik.

TIER ügyfélszolgálat és panaszok:

Telefon: +36-1/998-9218
E-mail: support@tier.app

A nyitókép illusztráció.