Ugrás a tartalomra

Diákoké a színpad - Videóval frissítve!

2020. február 19. szerda
Több évtizedes múltra tekint már vissza a Hugonnai Vilma Általános Iskola gálaműsora, melyet minden évben megrendeznek a diákok és a szülők bevonásával. Idén először a második éve meghirdetett Mi a Szép? - értékközvetítő szépségversennyel kötötték össze a szervezők a gálát. A diákok február 13-án léptek színpadra a Klauzál Házban.
Diákoké a színpad - Videóval frissítve!

"A mai, teljesítménykényszeres világunkba, a média és a közösségi hálók által nyújtott torz kirakatokba még a felnőttek is hajlamosak beleveszni, a gyerekek megfelelő értékítéletének kialakulása pedig kifejezetten nagy veszélynek van kitéve. Műsorunkkal, a "Mi a Szép?" kérdés körbejárásával igyekszünk rámutatni a prioritásokra, és igyekszünk elgondolkodtatni őket mindarról, mi lehet fontos ahhoz, hogy a tolerancia és az empátia segítségével boldogabban élhessünk" - mondta a Berta-Benyus Anita főszervező.

A kétórás műsort a Százhalombattai Liszt Ferenc Vegyes Kar és a Lampart BudafokVegyes Kar kóruséneke nyitotta meg, majd a diákok léptek színpadra különböző podukciókkal. A szépségverseny eredményhirdetésével zárult az esemény.

Fotó: Promontor Tv