Ugrás a tartalomra

Csúszdacsere a mesetéren

2018. augusztus 29. szerda
A lakossági észrevételeket figyelembe véve, várhatóan augusztus utolsó hetében kicserélik az egyik csúszdatestet a Szent István téri meseparkban.
Csúszdacsere a mesetéren

A műszaki átadás-átvételi eljárás lezárulta után, már augusztus 13-án birtokba vehették a gyerekek a hónapokon át készült Szent István téri meseteret.A kapunyitást követően rengeteg gyerek érkezett a Kő Boldizsár által megálmodott meseparkba, így kicsik és nagyok is kipróbálhatták a különleges, egyedi játékokat.

Az elmúlt héten észrevételek érkeztek az önkormányzathoz a hullámos testű sárkányos csúszdával kapcsolatban, amelyet több szülő veszélyesnek tartott.  A véleményeket figyelembe véve Budafok-Tétény önkormányzata az alkotóval való egyeztetés után úgy döntött, hogy a könnyebb használat érdekében kicserélteti a csúszdatestet.

A munkálatok helyszíni része augusztus utolsó hetére várható, és előreláthatólag egy napot vesz igénybe. Ez idő alatt a játszótér nyitva lesz, az érintett játszóeszköz - a király vára - azonban ezen rövid idő alatt nem lesz használható.

A Szent István téri mesetéren minden gyerek megtalálja a korosztályának megfelelő játékot. A játszóeszközökön tábla jelzi, melyik játék milyen korosztály számára készült. Budafok-Tétény önkormányzata kéri a szülőket, hogy figyeljék ezeket a jelzéseket, és azoknak megfelelően használják a gyermekek a játékokat biztonságuk érdekében.

 
Csúszdacsere a mesetéren