Ugrás a tartalomra

Budafoki sikerek a Wadokai Karate Európa Bajnokságon-Videóval frissítve!

2018. december 19. szerda
A Dublinban rendezett Európa-bajnokságról arany, ezüst és bronzérmekkel érkezett haza a kerületi Sozsin Wado Karate Egyesület.
Budafoki sikerek a Wadokai Karate Európa Bajnokságon-Videóval frissítve!

November utolsó hétvégéjén rendezték meg a 45. Wadokai Karate Európa Bajnokságot, melynek helyszíne Dublin volt. A magyar küldöttségben a budafoki Sozsin Wado Karate Egyesület tagjai is képviseltették magukat egyéni és csapatversenyben is.

Az Európa-bajnokságon 13 ország több mint 400 versenyzője állt tatamira és mérte össze tudását. A kerületi Sozsin Wado Karate Egyesület tagjai csodálatos teljesítménnyel zárták a versenyt. Kovács Dorottya Kadet kata kategóriában második helyen, Tóth Noa 47 kg Kadet kumite kategóriában a harmadik helyen, Csepregi Noémi a 14-15 évesek között 47 kg Kadet kumite kategóriában harmadik helyen, Kovács Dalma a 12-13 évesek között + 48 kg kumite kategóriában harmadik helyen, Tóth Lea a 12-13 évesek között 48 kg kumite kategóriában harmadik helyen végzett.

A 12-13 évesek közötti lányok kumite csapatversenyén a Tóth Lea, Kovács Dalma, Egyházy Veronika trió a harmadik helyezést érte el, ezzel pedig bronzérmet szereztek.

Dr. Györkös Roland felnőtt férfi kata kategóriában a román és az angol versenyzőt maga mögé utasítva első helyezést ért el és lett Európa bajnok.

Bisztrony Csaba a Sozsin Wado Karate Egyesület elnöke köszönetét fejezte ki az önkormányzatnak a támogatásért. Gratulálunk az egyesületnek


Források: http://www.sozsin.com/

                https://www.sportdata.org/karate/set-online/popup_main.php?popup_action=results&vernr=3715&active_menu=calendar#

Nyitókép: Sozsin Wado Karate Egyesület