Ugrás a tartalomra

Babazászló az önkormányzat épületén

2020. augusztus 24. hétfő
Budafok-Tétény önkormányzata is csatlakozott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom felhívásához, így Karsay Ferenc polgármester elsők között tűzette ki a babazászlót.
Babazászló az önkormányzat épületén

,,Lassan kezdődik az iskola és ezért érdemes a jövőnkre koncentrálni és megünnepelni a gyerekeket! Az egész ország és a boldogságunk szempontjából nagyon fontos, hogy megszülessenek a kívánt gyerekek!” – áll a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnökének, Skrabski Fruzsina felhívásában. Mint írta a mozgalomnak ötpárti támogatottsága van, tehát a vágyott kisbabák megszületése össznemzeti ügy, nemzeti minimum.

A zászlót eredetileg új gyermek születésekor teszik ki, azonban most a polgármesterektől kérik, hogy amennyiben egyetértenek a mozgalom céljaival, támogatják a kívánt gyerekek megszületését, tűzzék ki a babazászlót. Karsay Ferenc az ügy mellé állt és elsők között tetette ki a zászlókat a Városháza épületére.

,,Önkormányzatunk 2017 óta Családbarát hely – ezt a megtisztelő címet a mostani kezdeményezés gazdájától, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól kaptuk. Ennek szellemében a szivárványos zászló helyett mi egy rózsaszínű és egy kékszínű lobogót választottunk. Ezzel erősítjük meg a magyar családokba és a gyermekáldásba vetett hitünket. Nemzetünk jövőjét a családok gyarapodása, a gyermekek megszületése biztosítja.”– írja a polgármester közösségi oldalán.

Babazászló az önkormányzat épületénBabazászló az önkormányzat épületén