Ugrás a tartalomra

Az OMSZ és a Campona játszóház közös rajzpályázatot hirdet

2015. március 30. hétfő
Nyerjen OMSZ ismeretterjesztő előadással egybekötött Osztálykirándulást a Campona játszóházba
Az OMSZ és a Campona játszóház közös rajzpályázatot hirdet

Várják minden óvodás, általános iskolás (1-2. osztályos diák) meteorológiai témájú rajzát, bármilyen időjárási jelenségről (pl. napsütés, szivárvány, hóesés, eső).

A rajzok készülhetnek A/4 méretben: ceruzával, vízfestékkel, zsírkrétával vagy filctollal. A legjobb rajzok kiállításra kerülnek a Campona játszóházban, majd a Campona bevásárlóközpontban.

Nyeremény: Egy igazán hasznos csoport/osztálykirándulás. Az az óvodai csoport vagy iskolai osztály, ahonnan a legtöbb rajz érkezik, részt vehet egy OMSZ által biztosított, játékos, meteorológiai, ismeretterjesztő előadáson a Campona játszóházban és utána 60 perc játékidőt tölthet el.

A műveket a Luduspark Kft., 1777 Budapest, Pf. 85, címre várják a szervezők postai úton 2015. május 31-ig vagy személyesen a Campona játszóházba (1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43., Campona bevásárlóközpont, emelet). A nyertes intézményt e-mailben vagy telefonon értesítik 2015. június 5-ig, ezért kérjük a rajzok hátoldalára minden esetben írják rá a gyerek nevét és iskoláját és annak elérhetőségét.

Rajzok kiállítása: 2015. június 5-30.

Részletek a www.camponajatszohaz.hu, facebook.com/CamponaKalandpark oldalon