Ugrás a tartalomra

A devizahitelek és ÖN

2015. március 10. kedd
A devizahitelek és ÖN

Tisztelt Érintettek! Tisztelt Érdeklődők!

Budapest XXII. kerület Önkormányzata, az MNB és a Széchenyi Hitelszövetség együttműködésével lakossági fórum kerül megrendezésre.

A jelenlegi sokféle jogszabályi változás kapcsán több családnak vannak, lehetnek gondjaik, kérdéseik a devizahitelekkel /lakás, autó, személyi kölcsön/ kapcsolatban.

A szerződések megkötésekor mindenki jó üzletnek tartotta a devizában történő hitelszerződés megkötését. Ekkor úgy tűnt, hogy a feltételek igen kedvezőek és lehetőséget adott a családoknak, hogy többféle célt időben gyorsabban megvalósítsanak ennek segítségével, melyet még a reklámok is erősítettek.

Arra azonban, ahová a mai napig elérkeztünk, szinte senki nem számított.

Még mindig többszázezer családot érint a devizahitelezéssel kapcsolatos probléma. Több esetben emberi kapcsolatok mennek/mentek tönkre, vagy éppen a sok stressz miatt az egészségük látta ennek kárát.

A jelenlegi jogszabályi változásokról a média tényeket közöl, mi megpróbálunk emberközpontú ismereteket adni.

Annak a lehetőségét biztosítjuk az Önök számára, hogy ismerjék meg jogaikat, kötelezettségüket, mozgásterüket a mai törvényi szabályozással kapcsolatban. Megoldási módszereket, lehetőségeket mutatunk be, nem okokat, okozatokat, áldozatokat, bűnösöket!

Közeleg a banki elszámolási határidő, mely minden devizakölcsönre vonatkozik (2015.03.01-04.30).

Az Önkormányzat és az MNB támogatásával a Széchenyi Hitelszövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt és kedves hozzátartozóit az alábbi időpontban megtartott ankétra.

""A devizahitelek és ÖN"" olyan fórum, ahol kérdéseire iránymutatást kaphat.


Előadó: Galcsikné Erdősi Éva, pénzügyi szakértő

Időpont: 2015. március 20. péntek

Helyszín: 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.


PROGRAM:

18.00 - 18.45 A devizahitelekkel kapcsolatos törvényi háttér ismertetése (megszűnt kölcsönök, problémamentes fizetés, késedelem, felmondás, végrehajtás, követelésengedményezés, peres eljárás)

18.45 Egyéni kérdések feltevése

Kérjük, jöjjenek, tájékozódjanak és kérdezzenek!

Minden érdeklődőt tisztelettel várnak a szervezők.