Ugrás a tartalomra

Modern, szolgáltató, polgár-közeli rendszer a Kisvárosban

2011. február 03. csütörtök
Fejlesztés az uniós és a hazai források felhasználásával.
Modern, szolgáltató, polgár-közeli rendszer a Kisvárosban

Budafok-Tétény, Budapest XXII kerület Önkormányzata létrehozza a jövőben azt a modern helyi közigazgatási rendszert, amely a demokratikus közéletet szolgálja majd a legkorszerűbb módszerek segítségével.

A modern, szolgáltató, polgárközeli közigazgatás és a lakóhelyi közösségek fejlesztését elősegítő, összekapcsoló szomszédsági önkormányzás modelljének megvalósítása hosszabb időt - akár 8-10 évet is - igénybe vevő folyamat.
A képviselő-testület úgy döntött, hogy a fejlett demokráciák legkorszerűbb közigazgatás-szervezési elveit és gyakorlatát követve, a polgárokkal együttműködve fejleszti tovább az önkormányzat, a helyi közélet és közszolgáltatások működését.

Az célunk, hogy új módszereket, eszközöket, szolgáltatásokat és megfelelő személyi, tárgyi feltételeket hozzunk létre egy otthonosabb, modern, az információs társadalom lehetőségeit kihasználó, de annak nem kiszolgáltatott, élhető kerület és közösségi viszonyok érdekében.

"A polgármesteri hivatalok szervezetfejlesztése a Közép-magyarországi régióban" c. ?ROP-3-A-1/B pályázat sikere lehetőséget teremtett számunkra, hogy az említett célokat megvalósítsuk.