Ugrás a tartalomra

Nagytétényi miniprojekt

2011. október 17. hétfő
Tizenkét és félmillió forint keretösszegű pályázatot ír ki az önkormányzat, nonprofit szervezetek részére.
Nagytétényi miniprojekt

Mint ismeretes, Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata pályázati úton 829 190 820 Ft-ot nyert az 1 068 147 123 Ft összköltségű, a nagytétényi városközpont megújítását célzó, jellemzően infrastrukturális beruházásokat tartalmazó projektjéhez, a melyet az Európai Unió az Új Széchenyi terv KMOP-5.2.2/B-09-2f-2010 jelű pályázati kiírásán keresztül finanszíroz.

Az infrastrukturális beruházások mellett a projekt célja, hogy a helyben élők figyelmét felhívja a területen most létrejövő vagy korábban létező értékekre, erősítse a helyi identitástudatot, növelje a terület megtartó erejét. E cél elérésének érdekében önkormányzatunk pályázatot ír ki, melynek célja, hogy a Nagytétény területén működő vagy Nagytétényben is aktív, kerületi székhellyel rendelkező nonprofit szervezetek (civil szervezetek, egyházi szervezetek, közintézmények) forráshoz juthassanak olyan rendezvények, események megszervezéséhez, amelyek a projekt területéhez, tematikájához közvetlenül kötődnek. Az önkormányzat, közvetett támogatás formájában 12 500 000 Ft-ot szán erre a célra. Egy szervezet egy projektben minimum 300 000, legfeljebb 1 000 000 Ft-ot igényelhet, vissza nem térítendő támogatás formájában, ugyanakkor egy szervezet legfeljebb három különböző projektjéhez kaphat támogatást.

A pályázattal kapcsolatos további információk és a benyújtásához szükséges űrlap a www.bp22.hu/civilpalyazat internetes címen érhető el.

Nagytétény központ komplex rehabilitációjáról alaposabban tájékozódni a www.bp22.hu/ujnagyteteny honlapon lehet.