Ugrás a tartalomra

Te szedd - Budafok-Tétény!

2012. július 20. péntek
2011 az önkéntesség európai éve. Ez kiváló alkalmat nyújt arra, hogy közösen tegyünk a sokunk szemét zavaró, közterületeinket elborító szemét ellen.
Te szedd - Budafok-Tétény!

A Vidékfejlesztési Minisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és az Önkéntes Központ Alapítvány május 21-ére országos akciót hirdetett, hogy európai példákat követve megmutassuk, hogy a szemétszedés nem csak munkát, de közösségi élményt is jelenthet.

Az akcióhoz országszerte közel 150 ezer önkéntes csatlakozott. Ilyen méretű megmozdulás egyedülállónak számít, és úgy gondoljuk, Budafok-Tétény közösségének is ki kell vennie ebből a részét. Ezért május 21-én, szombaton 14 órakor szeretettel várunk mindenkit a Városháza elé, aki csatlakozni kíván a budafok-tétényi lelkes önkéntesekhez, hogy együtt tisztítsuk meg a Duna-part budafoki szakaszát.

Bővebb információ a teszeddbudafokteteny@gmail.com e-mail címen kérhető, illetve az akció honlapján és Facebook-oldalán található.
Tehát szemétszedésre fel, hajrá Budafok-Tétény!

Németh Zoltán, Budafok-Tétény országgyűlési képviselőök emlékét és nyújtsanak ma is segít?‘ jobbot a rászorulóknak."

 

 

A Seybold-Garab pincében kulturális eseményeket látogathattak az érdekl?‘d?‘k. A műsorban Juhász Balázs üt?‘hangszeres el?‘adóművész marimbán játszott. Emlékezetes minikoncertje után kértük a "csodabogár muzsikust"őy kis bemutatkozásra, a vele készült interjút már olvashatták. Az Operaházy Borlovagok társulat "DAL diaDAL" című zenés műsora a felnőtteket, a Színházat Alkotók Fiatal Társulásának gyerekműsora a legfiatalabbakat szórakoztatta.

Kép és szöveg: Papp Tibor