Ugrás a tartalomra

A Budafoki Dohnányi Zenekar az ünnepek alatt is velünk van!

2020. december 18. péntek
Bár a koncertek látogatására sajnos továbbra sincs lehetőség, sem a karácsonyt, sem az újévet nem kell zene nélkül töltenie a budafok-tétényi közönségnek. Az újévi kocert online élőben is követhető majd.
A Budafoki Dohnányi Zenekar az ünnepek alatt is velünk van!

A Budafoki Dohnányi Zenekar a pandémiás időszak alatt végig a közönségével volt, van és lesz. Nem történik ez másként az évvégi, ünnepi időszakban sem.

Advent idején, egész decemberben a zenekar adja az M5 tévécsatornán és a Duna TV-n közvetített Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató műsor szimfonikus zenei alapját, hátterét. A december 18-ai döntőben is a BDZ zenészeivel találkozhatnak a tévénézők.

A karácsonyt is önökkel tölti a zenekar! December 26-án 20.45-kor a zenekar tavalyi Igazából karácsony című szimfonikus koncertshowjával hozzák el az M5 csatornán az önök otthonába a BDZ-karácsony hangulatát; lendületes zenét, magával ragadó látványvilágot, közönségsikert, igazi karácsonyi zenei csodát.

A szilveszterre készülődve, december 30-án 20.00 órakor szintén az M5 TV műsorán lesz látható a zenekar, méghozzá a januárban rögzített BDZ újévi koncert 2020 – Müpa felvétellel. 

A hamarosan beköszöntő, reményeink szerint az ideinél sokkal vidámabb és kellemesebb új évet pedig, a szokásokhoz híven, szeretnék önökkel együtt köszönteni. A 2021. január 9-ére meghirdetett BDZ újévi koncert 2021 a Müpában most sem marad el! A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében közönséget ugyan nem fogadhatnak, de a zenekar ott lesz a koncertteremben, a Müpa Home Live közvetítésnek köszönhetően pedig önöket is meghívják az online nézők számára ingyenes újév köszöntésre, az eredetileg meghirdetett időpontban, 2021. január 9-én 19.30 órakor. A hangverseny megtekintéséhez a koncert kezdetekor kattintson a mupa.hu oldalra.  Aki már korábban jegyvásárlással biztosította helyét, annak visszautalják a jegyek árát, bízva abban, hogy a BDZ-vel tartanak az ingyenes Müpa Home Live közvetítés során.

A Budafok-Téténybe tervezett és meghirdetett újévi koncert közönségét is hasonló ajándékkal és meghívóval kínálják meg. Budafokon ezúttal nem tartanak újévi koncertet, a megváltott jegyek árát visszatérítik, az érdeklődőket pedig szeretettel várják a Müpa Home Live január 9-ei élő közvetítésén a számítógép képernyője elé.

Készüljünk együtt az ünnepekre, ünnepeljünk együtt és köszöntsük a BDZ-vel az új évet!

A Budafoki Dohnányi Zenekar az ünnepek alatt is velünk van!