Ugrás a tartalomra

A budafok-tétényi tűzfalfestési programról az ATV-ben

2016. október 27. csütörtök
Budafok-Tétény: a bor és pezsgő, illetve a kultúra városa. A tűzfalfestési program is ezt hivatott szemléltetni – mondta a Start + vendégeként Karsay Ferenc polgármester és Lóky Tamás, az Art Quarter Budapest igazgató-menedzsere
A budafok-tétényi tűzfalfestési programról az ATV-ben

A nemzetközi szinten elismert zenészeink mellett a képzőművészeink is „feljövőben vannak”, Budafok-Tétény „erősödik” ilyen téren is, és ezt szeretnénk érzékeltetni, megjeleníteni a közterületeinken is az igényes tűzfalfestésekkel – mondta az ATV Start + című műsorának vendégeként Karsay Ferenc. A színvonalas pályamunkákra a nemzetközi szinten kiírt pályázat és a szakmai zsűri volt a garancia, az öt nyertes pályaműből kettő már látható a kerületben, a harmadik nemsokára szintén megvalósul – tette hozzá a polgármester.

Megtisztelő volt a polgármester, az önkormányzat felkérése, és megtisztelőnek érezték a részvételt a jelentkező külföldi művészek is – mondta Lóky Tamás, az Art Quarter Budapest igazgató-menedzsere. Az élő adást követően, arra a műsorvezetői kérdésre, hogy terveznek-e folytatást falfestés ügyben, egyértelmű igen volt a polgármesteri válasz. Karsay Ferenc szerint a városkép-, a városarculat alakításába jól illeszkednek az igényes falfestések, a pozitív lakossági visszajelzések is ezt igazolják. 

A csütörtök reggeli stúdióbeszélgetés itt tekinthető meg.
http://www.atv.hu/videok/video-20161027-tuzfalfestesi-projekt-budafok-tetenyben