Ugrás a tartalomra

Kezdetét vette a 42. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál

2016. május 03. kedd
Majorosi Marianna fergeteges lemezbemutató koncertjével elkezdődött a kulturális seregszemle, amely május 2-tól 13-ig tart, a kerület 16 helyszínén.
Kezdetét vette a 42. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál

Színházi- és pódium előadások, koncertek, kiállítások és gyermekeknek szóló, összesen 28 műsor között válogathat majd a nagyérdemű közönség.  Május 2-án, hétfőn este Majorosi Marianna és zenész barátai a „Szerelmesnek nehéz lenni” című, nagysikerű koncertjükkel magasra tették a mércét, a következő hetekben ezt igyekeznek majd tartani a szervezők, az előadók.

A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban tartott nyitó rendezvényen az intézmény igazgatója, Varga Barbara köszöntötte a vendégeket és felkérte Karsay Ferenc polgármestert, hogy hivatalosan is nyissa meg a Fesztivált. A polgármester köszöntő beszédében hangsúlyozta: a kerületnek, Budapest Bornegyedének kiemelkedő kulturális értékei vannak, az itt élő és alkotó művészek, művészi alkotóközösségek elismertsége túlnyúlik a kerület határain.  A 42. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál idei mottója a „Színek, dallamok, hangulatok”, amely híven tükrözi a rendezvénysorozat széles kínálatát. 

A fesztivál programjairól részletes információ található a www.budafokteteny.hu és a www.klauzalhaz.hu oldalakon.