Ugrás a tartalomra

2021-ben is folytatódnak az intézményi fertőtlenítések

2021. január 18. hétfő
Továbbra is zajlik a kerületi intézmények ózonos, a kézi- illetve hideg ködös technológiájával történő fertőtlenítése az önkormányzat jóvoltából.
2021-ben is folytatódnak az intézményi fertőtlenítések

A koronavírus-járvány elleni védekezés új szakaszához érkezett azzal, hogy megérkezett a vakcina Magyarországra, azonban a vírust még nem győztük le. Éppen ezért továbbra is rendkívül fontos a biztonsági előírások betartása, valamint a rendszeres fertőtlenítés.

Az önkormányzat a lehető legbiztonságosabb környezet megteremtésén dolgozik, ezért az intézményeiben idén is folytatja az ózonos, a kézi- illetve hideg ködös technológiájával történő fertőtlenítést.

Januárban már megtörtént a Szociális Szolgálat telephelyeinek fertőtlenítése, jelenleg pedig a III. utcai rendelő, a Szociális Ellátási Csoport telephelye, a kerületi bölcsődék és óvodák vannak soron. A napokban kezdődik az önkormányzat, a Kapu utcai rendelő, a Cziffra Központ és a Klauzál Ház COVID szűrésre használt termeinek fertőtlenítése is.

Az egyeztetés folyamatosan zajlik az egészségügyi intézményekkel, így a lista bővülni fog a gyermekorvosi, a Magasház utcai és a Batthyány utcai rendelőkkel is, valamint a szociális foglalkoztatáshoz szükséges gépjárművek hasonló módon történő vírusmentesítésének ütemezése is folyamatos.

2021-ben is folytatódnak az intézményi fertőtlenítések