keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2019-11-28

Advent

Advent a Piactéren – Ahol együtt lenni jó!

December 1-től 21-ig ismét közös ünnepvárásra hív mindenkit Budafok Piacterére a Klauzál Ház és a kerület önkormányzata. Meghitt hangulattal, színpadi programokkal, adventi koszorúval, jégpályával, teával, forralt borral, kürtöskaláccsal és szeretettel készülnek a szervezők.

2017-12-20

Advent

A legkisebbek is készülnek

A XXII. Kerületi Egyesített Óvoda mind a tizennégy tagóvodájában lázas készülődés folyik az adventi időszakban. Az ünnepi hangulatról a folyosók és a csoportszobák gyönyörű díszítése is gondoskodik.

2017-12-20

Advent

Ünnepi hangulat a Piactéren

Jótékonysági forralt bor főzőversennyel nyitotta meg kapuit az idei adventi vásár a Piactéren. A befolyt 133 ezer forint nagy segítség Horváth Boginak, a Budai Nagy Antal Gimnázium egykori diákjának és családjának.

2017-12-18

Advent

Tovább ég a Betlehemi Békeláng a Városházán is

Idén Major Szabolcs csapatparancsnok és Tóth Réka Kamilla, a program szervezője adta át a Betlehemi Békelángot Szepesfalvy Anna alpolgármester asszonynak advent harmadik vasárnapján. A városházi Békelángból az ünnep idején vihetnek maguknak a budafok-tétényiek.

2017-12-16

Advent

Karácsonyi fények Budafok-Tétényben

Az esős időjárás ellenére is sokan részt vettek a budafoki Betlehemi fáklyás sétán, mely a Savoyai Jenő térről indult és a Piactéren ért véget.

2017-12-12

Advent

Ovisok a pályán - SZIESZTA Pontot az i-re, korcsolyát a jégre!

Karsay Ferenc és a tündérkerti ovisok egy csoportja közös élmény korcsolyázással toldotta meg az 1700 db. jégpálya ingyenjegy átadását.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között