Ugrás a tartalomra

Vasárnaptól már kaphatók jegyek a Fradi-BMTE meccsre

2017. április 22. szombat
Közeledik a nap, a jövő szerda, amikor – ha Fortuna is úgy akarja - a budafoki focisták tovább írhatják a csodát. Fontos tudnivalók a jegyvásárláshoz azoknak, akik élőben szeretnék buzdítani a csapatot.
Vasárnaptól már kaphatók jegyek a Fradi-BMTE meccsre

Vasárnaptól már kaphatók jegyek a Fradi-BMTE meccsreA Magyar Kupa elődöntőjének első meccsén a Groupama Arenába látogat a Budafoki MTE, hogy megmérkőzzön a Ferencvárossal. Az április 26-án, szerdán 18 órakor kezdődő meccsre a budafoki szurkolók 2017.04.23-án 16-17 óra között (a BMTE II. - Közterület mérkőzésen), valamint 04.24-25-én 14-19 óra között vásárolhatják meg jegyüket a Promontor utcai sportpályánál (1222 Budapest, Promontor utca 89.).

 

Fontos tudnivaló, hogy a felnőttek a jegyüket névre szólóan, kizárólag személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatásával tudják megvásárolni 2 000 forintos áron. A gyerekek nevük, édesanyjuk neve, születési és lakcím adataik megadása esetén juthatnak jegyhez. Fontos információ, hogy a névre szóló regisztráció miatt, egy személynek csak egy jegy megvásárlására van lehetősége!

 

A Groupama Arena pályarendszabálya alapján, 7 éven aluli gyermekek ingyen látogathatják a stadiont, ha a belépésnél tudják igazolni a korát és külön ülőhelyet nem foglalnak a meccsen. A budafoki szurkolók az E szektorba válthatnak jegyet, melyet az Üllői úti stadion 4-es bejáratánál érhetünk el.

 

A belépéshez szükséges további tudnivalók a Groupama Arena honlapján érhetők el. 

 

Média ajánló - Bravúr: a Magyar Labdarúgókupa elődöntőjében játszik a jövő héten a Budafok. Ők a második harmadosztályú csapat, akik eljutottak a legjobb négy közé. Interjú, Prukner Lászlóval, a Budafok MTE edzőjével a szerdai, Fradi elleni mérkőzés előtt a Karc FM-105.9 Álláspont című vasárnapi közéleti magazinjában, holnap reggel 8.40-kor! (ism. vasárnap este 20.40-kor)