Ugrás a tartalomra

Tovább épülnek a kerületi utak

2016. november 29. kedd
Októberben a Csányi utcában, a Hollandi utca Karácsony és Túróczi utca közötti szakaszán (képünkön), a Fenyőmadár utcában, valamint a Gerinc utca Hasadék és Magyar utca közötti szakaszán építtetett az önkormányzat szilárd burkolatú utat, valamint térköves járdát. Elkészült továbbá a Lomnici utca 24/b-32, a Pincemester utca 4-6, és az I. utca 13-17 közötti szakaszon is a szilárd burkolatú út.
Tovább épülnek a kerületi utak

Novemberben szilárd útburkolattal látták el a szakemberek az Aszály utcában a Bajcsy Zsilincsky utca és Kő utca közötti szakaszt, ahol az egyik oldalon térkő burkolatú járdát alakítottak ki. A Budai Nagy Antal utca útépítése is befejeződött, ahogyan a Tóth József utcai, nyolc férőhelyes parkoló is. Mostantól a Peták utcában és a Halk utcában is szép sima aszfalton lehet közlekedni, utóbbinál az egyik oldalon térkő burkolatú járdát is építettek. 

A hónap végén átadják az Alkotmány utca Tegzes utca és Tatárka utca közötti, továbbá a Tatárka utca Alkotmány utca és Sólyom forduló közötti szakaszát is. A beruházásokat Budafok-Tétény Önkormányzata saját forrásból finanszírozta – tájékoztatta lapunkat Németh Zoltán, városfejlesztésért felelős alpolgármester.