Ugrás a tartalomra

Már lehet jelentkezni az idei virágosztásra

2019. március 27. szerda
Az önkormányzat idén is egynyári és balkonvirágok felajánlásával járul hozzá, hogy minél virágosabb legyen Budafok-Tétény. Intézmények és magánszemélyek jelentkezését is várják.
Már lehet jelentkezni az idei virágosztásra

2019. április 28-ig jelentkezhetnek a programra azok, akik virágok ültetésével szeretnék szebbé tenni környezetüket. Virágágyások beültetésére lakcímenként maximum 50 db egynyári növényt, utcafrontra néző balkonok díszítésére pedig lakásonként maximum 10 db növényt ajánl fel az önkormányzat vegyesen. A neveléshez szükséges ládákat, virágföldet és a gondoskodást a jelentkezőknek kell biztosítaniuk. A virágágyások esetében a növényeket közterületi részekre, főként főútvonalak és gyűjtőutak mentén, az úttest és a járda közötti zöldfelületi sávba kérjük beültetni, vagy ahol erre nem alkalmas a terület, a kerítések előtti közterületi zöldsávba, esetleg megfelelő tartóba, edénybe.

A növényeket várhatóan idén is május végén vehetik át a jelentkezők. A pontos időpontokat május közepéig tesszük közzé a budafokteteny.hu honlapon és a Városházi Híradóban.

A jelentkezési lapok letölthetők innen. A kitöltött lapok a Camponában található Kormányablak önkormányzati ügyfélszolgálati pultjánál és a Városháza portáján adhatók le, vagy elküldhetik e-mailben is a viragositas@bp22.hu címre.

Már lehet jelentkezni az idei virágosztásra