Ugrás a tartalomra

Kerületi pedagógusok részesültek fővárosi elismerésben

2019. június 07. péntek
Bencze Péter, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium intézményvezetője, valamint Sinkovicsné Király Angéla, a Kerületi Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettese is Bárczy István-díjban részesült, melyet Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes adott át.
Kerületi pedagógusok részesültek fővárosi elismerésben

Kerületi pedagógusok részesültek fővárosi elismerésbenA Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés, és 2010-ben adták át első alkalommal. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adományozható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

Az elismeréseket Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes a Főpolgármesteri Hivatalban adta át, összesen huszonöt kitüntetettnek.

Bencze Péter, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium intézményvezetője a mindig megújulni képes, minőségre törekvő, elkötelezett szakmai tevékenysége, valamint átlag feletti munkabírással végzett, gyermekközpontú vezetői munkájaért részesült elismerésben.

Sinkovicsné Király Angéla, a XXII. kerületi Egyesített Óvoda szakmai óvodavezető-helyettese a példaértékű gyermekszeretetet, empátiát és elkötelezettséget tükröző óvodapedagógusi munkájáért, magas színvonalú szakmai tevékenységéért vehette át a díjat.

A rendezvényen Karsay Ferenc polgármester személyesen gratulált a díjazottaknak.

Gratulálunk!

Kerületi pedagógusok részesültek fővárosi elismerésbenKerületi pedagógusok részesültek fővárosi elismerésben

Forrás és fotók: http://budapest.hu/Lapok/2019/atadtak-az-idei-barczy-istvan-dijakat.aspx