Ugrás a tartalomra

Harmónia és egyensúly

2017. augusztus 14. hétfő
A Budafoki Pincejárat vendége volt Müller Attila és Larion Zoé
Harmónia és egyensúly

Harmónia és egyensúly

A negyedik pincejárat kiemelt vendégeit, Müller Attilát és Larion Zoét nemigen kell bemutatnunk, hiszen a néhány évvel korábban még kerületünkben élő színésszel, tévés személyiséggel műsorvezetői, illetve zenészi minőségében is számos kerületi eseményen találkozhattunk, fotómodell felesége pedig, akinek több szépségversenyen korona került a fejére, címlapokról és plakátokról köszön ránk nap mint nap. A házaspárral a szépségről, az egészségről és a borról váltottunk néhány szót.

– Ismertségük mennyiben segít abban, hogy az egészséges életmódra buzdítsák az embereket?

Larion Zoé: – Fotómodellként nagyon sok lány látott engem, sokan kérdezték, ki műtött, vagy hogy melyik orvost ajánlom. Ekkor gondoltam arra, hogy plasztikai szépségtanácsadással foglalkozzam, jó orvoshoz vigyem el őket. A külső átalakulás azonban többnyire kevés, inkább a lélekre, a tudatosságra kell koncentrálni. Fontos, hogy egy nő ne csak külsőleg, de belsőleg is megszépüljön, erősödjön az önbizalma és elégedett legyen, ezért kiegészítőként idén elkezdtem a Nőképző workshopot. Nagyon sok előadóval, szakemberrel dolgozom együtt pont azért, hogy a legjobb szolgáltatást tudjam nyújtani a hölgyeknek.

Müller Attila: – Kázmácz József barátom, Doki kezdte el a Válts egészségre című programot. Ő kért arra, hogy együtt dolgozzunk, legyek a program „arca”. Örömmel mondtam igent, egyrészt mert akkor még Rózsavölgyben laktam, másrészt egyébként is eléggé sportos vagyok, a Testnevelési Egyetemre jártam, mint műsorvezető több sporteseményen is részt vettem, anno a Futafokon futottam, sőt előfordult, hogy nyertem is, tehát nem állt messze tőlem Doki kezdeményezése.

– A mindennapokban is gondot fordítanak arra, hogy egészségesen éljenek? 

L. Z.: – Én nem szoktam alkoholos italokat fogyasztani, ritkán azonban előfordul, hogy a vacsorához iszom egy pohár édes bort, de tőlem biztonságban van Atti készlete.

M. A.: – Nekem nem az az egészség, hogy mindent kiszámolt adagban eszünk, soha nem szívunk el egy szál cigarettát és nem iszunk egy korty alkoholt sem. Szeretek élni, nem tudok és nem is akarok mindig mindenről lemondani, így néha szívesen iszom egy pohár bort vagy eszem tiltott ételeket, például édességet, de amikor kicsit elveszek a szervezetemtől azáltal, hogy nem a megengedett ételeket és italokat fogyasztom, akkor ezt kompenzálom a sporttal vagy egy tisztítókúrával. Mindketten a túrázós, aktív kikapcsolódást szeretjük. Van két kis kutyusunk – nekünk egyelőre így áll össze a család –, és ők is szeretnek rohangálni, ahogy mi is, csak kerüljünk ki a lakásból. A Kamaraerdőt már rengetegszer bejártuk, és kedvelt környékünk a Tétényi-fennsík is. Szerintem meg lehet találni azt az egyensúlyt, amely tényleg egészséges életet eredményezhet.

(Tamás Angéla)


Nyitókép: Müller Attila és Larion Zoé a pincejáraton, a Törley Pincészetben Lőrik Tamás márkamenedzserrel :: Fotó: Kocsis Zoltán