Ugrás a tartalomra

Budafok-Tétényi jegyespárok, figyelem! Legyenek a Kerület Párja!

2017. május 04. csütörtök
Az önkormányzat várja a jelentkezéseket a Kerület Párja címre! Legyen a jeles családi eseményük a Városháza Dísztermében június 21-én, a Kerület Napján!
Budafok-Tétényi jegyespárok, figyelem! Legyenek a Kerület Párja!

A házasságkötés hatalmas esemény a családok, az érintettek életében, és napjainkban szerencsére ismét egyre többeknek fontos a házasság intézménye. Mitől lehetne még különlegesebb a jeles alkalom? Talán attól, ha a Városháza Dísztermében, a Kerület Párjaként koccinthatnának szeretteikkel a jelentőségteljes „igen” kimondása után.

Az idén első alkalommal, hagyományteremtő céllal megrendezendő Kerület Napja alkalmából a házasulandó pároknak is kedveskedni szeretne az önkormányzat.

Az első 3 jegyespár, aki május 19-ig jelentkezik a felhívásra, és június 21-én, a Kerület Napján köt házasságot, elnyeri a Kerület Párja címet.

Budafok-Tétény önkormányzata nászajándékként ingyenesen biztosítja a Városháza Dísztermében tartandó szertartást, melyet a polgármester vagy alpolgármester vezet. Ezt követően pezsgős koccintásra is vendégül látják a meghívottakat. Az eseményt az önkormányzat fotósa örökíti meg, aki az elkészült fényképeket fotóalbum formájában is eljuttatja az ifjú párnak, akik egy évig viselhetik a Kerület Párja címet.

A jelentkezés feltétele, hogy a házasulandó pár legalább egyik tagja bejelentett budafok-tétényi lakcímmel rendelkezzen. A pályázatra kizárólag azok jelentkezését várják, akik új időpontot foglalnak az anyakönyvi hivatalban, azaz nem egy már korábban, házasságkötés céljából lefoglalt időpontot módosítanak.

Fontos, hogy házasságkötési szándékukat határidő előtt hivatalosan is bejelentsék az anyakönyvvezetőknél, ezt követően pedig május 19-ig a keruletnapja@bp22.hu címre küldjék el jelentkezésüket.