Hírek

Megemlékezés az elesett katonákról Budatétényben

A XXII. kerületi Önkormányzat közigazgatási pert indít a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata ellen, továbbá jogi lépéseket tesz a 444.hu és a 24.hu-n megjelent valótlan tartalmú cikkek miatt.

A Don-kanyarban elesett katonákra emlékeztek Barosson

Szobor őrzi Szabó Gyula emlékét Budafok-Tétényben

A január 16-i ülésen köszönetet mondtak a képviselők a leköszönő kerületi rendőrkapitányság vezetőjének, Dr. Bató Andrásnak, valamint döntöttek a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetről.

Január 30-án tartják az idei első önkormányzati napot, melyen a kerületben élők ingyenesen korcsolyázhatnak Budafok szívében.

Az év elején két egymást követő napon adott újévi koncertet a BDZ a Klauzál Házban

Az Egészséges Budapest Program nyertes pályázata finanszírozásában kap korszerű, teljesen digitális röntgenfelvételező gépet a Káldor Adolf Szakrendelő.

Az RTL Klub januárban indult kosztümös telenovelláját a Nagytétényi Kastélyban forgatták. Budafok-Tétény közkedvelt forgatási helyszín a filmkészítők körében.

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal (1221 Budapest, Városház tér 11.) portáján a készlet erejéig megvásárolható az önkormányzat által készíttetett 2020-as falinaptár.