Hírek

Az országos főállatorvos legújabb határozata Magyarország teljes területén előírja a baromfik zártan tartását a vadon élő madarakkal való érintkezés lehetőségének, ezáltal a baromfiállományok madárinfluenza vírussal történő fertőződésének kockázatának csökkentése érdekében.

Budafok-Tétény önkormányzata és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásának köszönhetően egyedülálló adományozási lehetőség nyílt a Budafoki Piacon. A Segélyszervezet által kihelyezett terminálon keresztül, pénzadomány átutalásával bárki biztonságosan segítheti rászoruló embertársait.

Adventi időszak kerületünk tagóvodáiban.

A hagyományokhoz híven idén is megérkezett a ,,Mindenki fája” a kerület több helyszínére, valamint a Piac téren az ünnepi fények is felgyúltak.

Az utolsó novemberi hét elején tagóvodánk ünnepi díszbe öltözött. Az őszi dekorációt felváltották a mikulások, a hóemberek, az angyalkák és minden csoportban elkészültek az adventi koszorúk is.

Mindannyiunk érdeke kerületünk rendjének, tisztaságának megteremtése és megóvása. A városképhez nagyban hozzájárul az ingatlanok előtti területek rendezettsége is, ezért fontos, hogy tisztában legyünk az ezzel kapcsolatos kötelezettségeinkkel.

Ismét elindult a Szomszédok Egymásért Mozgalom bűnmegelőzési program

Kiállítás a lengyel függetlenség napján a Klauzál Házban

November 29-én meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az ünneplés mellett érdemes azonban néhány apróságra odafigyelnünk, hogy biztonságban teljen advent időszaka.

A jótékonyság a legszebb karácsonyi ajándék! Az Ökumenikus Segélyszervezet elindította az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés 2020 elnevezésű kampányát, amelyhez pénzadományaikkal a kerületiek is biztonságosan csatlakozhatnak a Budafoki Szomszédok Piacán kihelyezett bankautomatát használva.