Hírek

A február 20-i testületi ülésen elfogadták a kerület költségvetését, bemutatták Budafok-Tétény új rendőrkapitányát és döntöttek egy ideiglenes bizottság felállításáról, amelynek feladata a Család- és Gyermekjóléti Központban történt visszaélésgyanú kivizsgálása.

A Klauzál Gábor Művelődési Központ vendége volt Fekete Péter államtitkár

Jelmezekbe öltözve játszottak és versenyeztek a gyerekek a Varázskastély Tagóvodában

Felkérem a XXII. kerületet képviselő fővárosi tanácsnokokat és képviselőket, hogy lobbizzanak a korábban a kerületnek adott és most visszavonni kívánt több milliárd forint fejlesztési támogatásért.

A Karsay Ferenc polgármester által elrendelt vizsgálat 2020. február 12-ei részjelentését jelen közleményünkhöz csatoljuk.

Népek, ízek, kultúrák címmel rendeztek Japán napot a Klauzál Házban, a 14. Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat keretében.

Több évtizedes múltra tekint már vissza a Hugonnai Vilma Általános Iskola gálaműsora, melyet minden évben megrendeznek a diákok és a szülők bevonásával. Idén először a második éve meghirdetett Mi a Szép? - értékközvetítő szépségversennyel kötötték össze a szervezők a gálát. A diákok február 13-án léptek színpadra a Klauzál Házban.

Az uszodában ismerkedett meg a víz szeretetével Őry Zsombor Erős

A Reformátor Culina csapata hét különdíjat is bezsebelhetett a Közétkeztetési Szakácsverseny országos döntőjén.

Többszörös évfordulót ünnepel a Nádasdy iskola ebben az évben