Ugrás a tartalomra

Bornegyed app a borfeszten is – keress ránk mobilról! - FRISSÍTVE!

2017. szeptember 01. péntek
Augusztus 29-től androidra és IOS-re is letölthető a Bornegyed applikáció, amely a helyi kulturális és boros programok rengetegében segít eligazodni.
Bornegyed app a borfeszten is – keress ránk mobilról! - FRISSÍTVE!

A 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválra elkészült új, Bornegyed applikáció célja, hogy könnyen rákereshetővé és elérhetővé tegye a kerület színes programkínálatát. Az alkalmazás felületén helyet kapnak a koncertek, kiállítások, kerületi borászatok, a Budafoki Pincejárat eseményei, helyszínei, és a Borfesztivállal kapcsolatos összes fontosabb információ is. Az applikáció letöltése után a programok közül kiválaszthatjuk, melyik kategória érdekel minket – inkább egy hűs boros pincében koccintanánk barátainkkal, vagy egy piactéri koncerten éreznénk jobban magunkat. A szempontjaink megadása után az alkalmazás a kedvünkre való programjavaslatokat fogja feldobni, melyet a térképen is megnézhetünk, s értesítést is kérhetünk az esemény kezdete előtt.

A Budafoki Pincejárat menetrendje is elérhető lesz itt, és ennek segítségével egyénileg is tervezhetünk pincetúrákat, a program javaslatot tesz az útvonalra, és kiírja, körülbelül mennyi időt vesz igénybe a bejelölt „egyéni” körút.

 

Az új Bornegyed alkalmazás mellett továbbra is elérhető, működik a már korábban bevezetett, kerületi közterületi problémák bejelentésére használható mobilos alkalmazás, a Budafok-Tétény applikáció is.

 

A Bornegyed applikációt a minél tökéletesebb működés érdekében folyamatosan fejlesztjük, ezért örömmel fogadunk minden ezzel kapcsolatos észrevételt, javaslatot a mobilapp@bp22.hu email címre.

 

FRISS INFÓ :

 

Androidos telefonokra már elérhető a Bornegyed mobilalkalmazás, amelyben a Bornegyeddel és a Pincejárattal kapcsolatos információkon és programokon túl többek közt a Borfesztivállal kapcsolatos események, kiállítók is megtalálhatóak.

A https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.appcorner.budafokteteny.bornegyed

linkről, vagy a Play Áruházban a „Budafok Bornegyed” szövegre keresve lehet letölteni.

Már iOS-es készülékekre is elérhető: https://itunes.apple.com/us/app/bornegyed/id1276740792?mt=8 

 

Bornegyed app a borfeszten is – keress ránk mobilról! - FRISSÍTVE!