keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2020-03-19

siker

Örömhír ezekben a vészterhes napokban is

A Budafok-Tétényi Család – és Gyermekjóléti Központ Családok Átmeneti Otthonában, ma hajnalban egy édesanya világra hozta 5. gyermekét. A baba és az édesanya is egészségesek.

2019-10-22

Siker

Világbajnok Őry Zsombor és Erdélyi Tamás

A Kínában rendezett maratoni kajak-kenu világbajnokságon Őry Zsombor és Erdélyi Tamás kajakpárosa izgalmas versenyben utasította maga mögé az ifi fiúk mezőnyét.

2017-11-02

Siker

ORSZÁGOS SIKER: a Rózsakerti iskola nyert a „Re: formáció 500” című vetélkedő országos döntőjén – GRATULÁLUNK!

Október 19-én Kecskeméten tartották a több fordulós komplex műveltségi vetélkedő országos döntőjét, ahol I. helyezett lett a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola!

2017-10-31

Siker

Kerületi siker: Budafok-Tétényi alkotás a 17. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon

A Kárpát-medencei Borászok Találkozója szervezőjének, és a kerületi Promontor TV-t is üzemeltető Archimedia Kft tulajdonos-vezetőjének, Bakonyi Viktor producernek a dokumentumfilmje is szerepel a tengerentúli magyar fesztivál programjában.

2017-08-29

Siker

Rendkívüli erdélyi koncert - Hollerung Gábor vezényletével a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar elvarázsolta a csíkszeredai közönséget

Több mint 330 énekes és zenész lépett színpadra a csíkszeredai Szabadság téren augusztus 26-án, szombat este – számolt be az eseményről a székelyhon.ro. Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc saját Facebook oldalán gratulált a sikeres fellépéshez.

2017-08-07

Siker

„Elképesztő! Nagyon örülök!” – egy budafókás aranyos úszó szavai - Videóval frissítve!

Mi hajtott az utolsó méteren? – hangzott a riporteri kérdés. Az, hogy halljam végre a magyar himnuszt! – mondta a győri EYOF-on a budafókás aranyérmes úszó, Zombori Gábor. GRATULÁLUNK, Gábor!

2017-08-01

Siker

Köszöntés a budafoki pályán a bronzérmes Molnár Jankának

A BMTE vezetősége vasárnap a budafoki stadion közönsége előtt gratulált az egyesület színeiben a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon bronzérmet nyert atlétánknak.

2017-07-18

Siker

Világbajnok lett a budafoki veseátültetett dartsozó

A Malagában rendezett Szervátültetettek Világjátékán 52 ország 2300 sportolója mérkőzött meg egymással. A 10 éve dartsozó Kövér Hajnalka a dobogó legfelső fokára állhatott.

2017-05-31

Siker

Az önkormányzat „kijárta”: már kaszál a FŐKERT a Nagytétényi úton!

Több lakossági bejelentést követően az önkormányzat közbenjárására megkezdődött a főváros tulajdonában lévő Nagytétényi út menti zöldterületeken a fűnyírás.

2017-05-30

Siker

Siker! – az önkormányzat elérte: az FKF elvitte a lomokat a Barackos utcából

Hosszas levélváltás, egyeztetés után sikerült pontot tenni a vita végére: az FKF a napokban végül ingyen elszállította a Barackos utában halmokban álló lomokat.

2017-05-29

Siker

Különdíjas Erős Beáta Mondókák, gyermekversek, dalok facebook-os oldala - FRISSÍTVE!

„Az Év Anyavállalata” díj egyik esélyese volt idén a Leányka Tagóvoda vezetője, Erős Beáta. Időközben megszületett az eredmény: különdíjas lett a Leányka Tagóvoda vezetője. Gratulálunk az elért eredményért!

2017-05-16

Siker

Több mint egy évtized után ismét az NB II-ben a BMTE! Gratulálunk! Hajrá, Budafok!

A Dunaharaszti MTK elleni mai 4-0-ás lehengerlő, látványos győzelemmel NB III. Közép Bajnok lett a BMTE!

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között