keresett cimke:


Találat a programok között

2015-10-16

Jótékonyság

ADOMÁNYOSZTÁS - Új időpontban!

A XXII. kerületi Szociális Szolgálat a rossz időjárás miatt elmara

Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2020-12-12

Jótékonyság

Karácsonyi segítség a rászorulóknak

A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központtal együttműködve a Prologis idén a XXII. kerületben élő, hátrányos helyzetű családoknak és időseknek segített energiatakarékos és környezettudatos adománnyal. Emellett az önkormányzat ajándék fenyőfákat és ajándékot osztott ki a kerületi rászorulók számára.

2020-12-01

Jótékonyság

Érintkezésmentes Adománypont nyílt a Budafoki Szomszédok Piacán

Budafok-Tétény önkormányzata és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásának köszönhetően egyedülálló adományozási lehetőség nyílt a Budafoki Piacon. A Segélyszervezet által kihelyezett terminálon keresztül, pénzadomány átutalásával bárki biztonságosan segítheti rászoruló embertársait.

2019-09-11

Jótékonyság

Ajándék cirkuszjegyek az önkormányzattól

Szeptember elején ismét a kerületben szórakoztatta a közönséget az Eötvös cirkusz. A formáció hagyományosan karitatív célú jegyeket ajánlott fel az önkormányzat részére, melyek a kerületi Család- és Gyermekjóléti Központon és a Szociális Szolgálaton keresztül értek célba.

2019-04-16

Jótékonyság

Ajándék cirkuszjegyek a családoknak

Április elején újra Budafok-Tétényben vendégeskedett az Eötvös Cirkusz, akik most is karitatív célú jegyeket ajánlottak fel az önkormányzat számára, amelyek a kerületi Család- és Gyermekjóléti Központon és a Szociális Szolgálaton keresztül értek célba.

2018-09-07

Jótékonyság

Ajándék cirkuszjegyek az önkormányzat jóvoltából

Az önkormányzat számára az Eötvös Cirkusz karitatív jegyeket ajánlott fel, melyek az eddigi évekhez hasonlóan a kerületi Család- és Gyermekjóléti Központon keresztül értek célba. A 90 darab jegyet Zugmann Péter alpolgármester és Daróczi Csilla Család- és Gyermekjóléti Központ képviselője adta át a központtal kapcsolatban állóknak.

2018-08-08

Jótékonyság

Duna-parti kutyamentés

Járókelők értesítették az önkormányzatot a rémült, magára hagyott, idős kutyáról, aki azóta biztonságban várja, hogy örökbe fogadják.

2018-03-12

Jótékonyság

Szívpárna program a mellrákkal műtött nőkért

A XXII. kerületi Szociális Szolgálat Szivárvány Idősek Klubjának tagjai szívpárnákat készítenek mellrákkal műtött hölgyek részére. A szívpárna programot a Baptisták az Egészségért Munkacsoport ismertette meg a szépkorúakkal és kezdeményezte a jótékonysági varrást.

2018-01-26

Jótékonyság

Rászorulókat segít a Kerület Kenyere

A tavalyi évben közel négyezren részesültek az élelmiszeradományból, amely a Brucker Pékség hozzájárulásával jutott el a kerületi rászorulókhoz. Karsay Ferenc, polgármester és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület január 25-én mondott köszönetet az önkormányzat stratégiai partnerének.

2018-01-23

Jótékonyság

20 éves a Brucker Pékség, ezért 20%-os akció a boltjukban csütörtökön a Szomszédok Piacán! – a Kerület kenyere jótékonysági akció is folytatódik

Kerület kenyere jótékonysági kezdeményezésnek köszönhetően kerületi rászoruló családoknak segít több mint egy éve a Brucker Pékség.

2017-12-16

Jótékonyság

Száz ingyen jegy a Karácsonyi Nagy Bőrönd gálaműsorra

A nagy hagyományú Eötvös cirkusz nagylelkű ajándékkal lepte meg karácsony előtt a nehéz sorsú kerületi családokat, gyerekeket.

2017-12-15

Jótékonyság

Vietnami segítség budafok-tétényieknek

Hatalmas volt a várakozás a Napraforgó klubban december 12-én. A fiatalokhoz ugyanis idejekorán beköszöntött a karácsony a Magyarországon élő vietnamiaknak köszönhetően. Az ajándékok átadásán részt vett Szepesfalvy Anna alpolgármester, aki háláját fejezte ki az adományozóknak.

2017-12-15

Jótékonyság

Szeretetvendégség a Vasmacska teraszon

Adventi vasárnapok a jótékonyság jegyében a kerületi Vasmacska teraszon. A Duna-parti étterem karácsonyi jócselekedetként budafok-tétényi gyerekeket és időseket látott vendégül.

2017-12-12

Jótékonyság

Mézeskalácsházikók és gyerekjátékok

Épül-szépül a Campona Bevásárlóközpont mézeskalácsfalva. Profi segítők irányításával vasárnaponként újabb házikók készülnek el illatos mézeskalácsból, és miközben az alkotók ellesik a praktikákat az Ékes-Édes csapatától, arra is gondolhatnak, mekkora örömet szereznek vele majd. Az elkészült mézeskalács-házak ugyanis olyan családokhoz kerülnek majd, akiknek sajnos kevesebb jut a jóból.

2017-11-10

Jótékonyság

BUDAFOKI FORRALT BOR FŐZŐVERSENY december 2-án a budafoki Piactéren - Jótékonysági akció Bogiért

A rendezvény a decemberi Pincejárat egyik állomása lesz, a szervezők civil szervezetek, baráti társaságok jelentkezését várják. Nevezni november 28-ig lehet az info@klauzalhaz.hu címen.

2017-06-02

Jótékonyság

Önkormányzati ajándék: 100 kerületi hátrányos helyzetű gyerek mehetett cirkuszi gálaműsorra június 2-án

Zugmann Péter alpolgármester személyesen osztotta ki a helyszínen az ingyenjegyeket a gyerekeknek és az őket kísérő pedagógusoknak a délelőtti előadás előtt.

2016-12-22

Jótékonyság

Jótékonysági est a Klauzálban beteg gyermekek gyógyulásért

Első alkalommal rendezett jótékonysági gálaműsort a Bátor Kicsi Lélek Alapítvány és a Passé Tánccsoport a Klauzál Házban. Az előadáson felléptek Czene Bánhidi Petra táncművész tanítványai, ismert táncosok és két zenekar is.

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között