keresett cimke:


Találat a programok között
Találat a hírek között

Találat a hírek között (max. 50 találatig)

2017-01-26

Budapesti olimpia

Elfogadta a 2024-es budapesti olimpiai pályázat alapját képező helyszínkiválasztási javaslat végleges változatát a Fővárosi Közgyűlés. Az előterjesztést Budafok-Tétény polgármestere is támogatta.

A fővárosi testület szerdai ülésén 21 igen, 4 nem szavazat ellenében és 4 tartózkodás mellett fogadta el a Tarlós István főpolgármester és Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes által jegyzett előterjesztést. "Én két okból vagyok feltétel nélküli támogatója a budapesti olimpiának, az egyik, az a szívem: mint testnevelési tanár, mint sportoló, mint edző. A másik: a fejem, hiszen költségvetéshez értő emberként tudom, hogy ez finanszírozható és, hogy ezt kiválóan előkészítették a kollégák."

2016-11-17

Budapesti olimpia

A 2024-es budapesti olimpia közös siker lehet - meggyőző érvek a budafoki lakossági fórumon

A budafoki Városházán a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatról tájékoztatták az előadók a lakosokat és válaszoltak a feltett kérdésekre is. A közel kétórás eseményen a résztvevők betekintést nyerhettek a pályázat részleteibe, érveket hallhattak arról, hogy Budapestnek miért éri meg foglalkozni az olimpiarendezés gondolatával

Találat az oldalak között

Találat a dokumentumok között