Programok

Legfrissebb híreink

2016-09-29

Népszavazás október 2-án

A Választási Iroda tájékoztatója: Magyarország Köztársasági Elnöke 2016. október 2. napjára tűzte ki az országos népszavazást, amely reggel 6 órától este 19 óráig tart.

2016-09-29

Átlagon felüli a kerületben az anyatejes táplálás

A babáink fele hat hónapos korig anyatejjel táplálkozik

2016-09-28

Megszentelték a Wohner-keresztet

A 2015. július 8-i, hatalmas viharban a 140 km/órás szél kidöntötte a keresztet, amit most Budafok-Tétény önkormányzata építtetett újjá.

Polgármester


Hallassuk hangunkat - mindenki fontos!

Az egész ország hallathatja hangját 2016. október 2-án egy olyan kérdésben, amely nemcsak Magyarország, de Európa egésze jövőjét befolyásolja. Hiszen visszafordíthatatlanul megváltozhat a kontinens kultúrája, összképe, ha az európai szokásokat elutasító, kizárólag a saját vallását érvényesíteni kívánó muzulmánok újabb millióit telepítik be, és a nemzeti parlamentek ellenkezése ellenére szétosztják az EU tagországaiban. Ennek ellenére sokan vannak, akik lebeszélik az embereket arról, hogy elmondják véleményüket. Ezek a lebeszélők csak úgy nevezik magukat, hogy "mi, demokraták". Pedig semmitől sem félnek jobban, mint a többség véleményétől. Azt mondják, hogy a népszavazás értelmetlen, mert a migránsok kvóta szerinti betelepítéséről már lemondott Brüsszel. Nincs igazuk: a belügyminiszterek többsége által megszavazott döntést nem helyezték hatályon kívül.

Azt is mondják, hogy a népszavazás azért is értelmetlen, mert nem kötelező az Európai Unióra nézve. Ha értelmetlen, akkor miért félnek tőle? Mert tudják, hogy a népakarat kifejezése olyan erős érv még Brüsszelben is, amit nem lehet lesöpörni az asztalról! Nem akarják, hogy a miniszterelnök erős támogatást tudjon felmutatni a tárgyalásokon. Ezek a "demokraták" ugyanis az Európai Parlamentben eddig minden határozatot megszavaztak, amely a migránsok beengedéséről és letelepítéséről szólt, anélkül, hogy megkérdezték volna az emberek véleményét.

Aki azt mondja, hogy ne menjenek szavazni, az fél az emberek véleményétől. Aki a szavazás ellen buzdít, az az emberek feje fölött, nélkülük és ellenük akarja intézni az ország dolgait. Mi itt Budafok-Tétényben nem így dolgozunk, nem így hozzuk meg a döntéseket. Nem távolmaradásra buzdítjuk az embereket, nem arra, hogy tartsák meg maguknak, amit gondolnak. Ellenkezőleg: arra kérek mindenkit, ne maradjon otthon, ne hallgasson a lebeszélőkre, hanem hallassa a hangját! Találkozzunk október 2-án a szavazóhelyiségben!

Karsay Ferenc
polgármester


 

Hírlevél feliratkozás


Képviselő-kereső

Találja meg az Ön képviselőjét. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Iskolai körzet-kereső

Találja meg az Önhöz tartozó iskolát. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik: