Programok

Legfrissebb híreink

2017-02-21

Vigyázat! Szélhámos!

Sajnos ismét visszaélnek az önkormányzati intézmények nevével: a napokban egy szélhámos a Szociális Szolgálat nevében idős emberek lakásába próbált bejutni, adatfelvétel címén.

2017-02-21

Negyven mezőkaszonyi iskolásnak és családjának jutott a budafok-tétényi adományvonalra érkezett támogatásokból és egyéni felajánlásokból

Alapvető élelmiszereket, édességet és ruhaneműt is tartalmaztak azok az egységcsomagok, amelyeket a kaszonyi iskola leginkább rászoruló tanulói kaptak. Zugmann Péter alpolgármester a delegáció vezetőjeként egy új színes nyomtatót is átadott testvértelepülésünk iskolájának.

2017-02-21

Éden és földön

A Promontor Televízió klub vendége volt Szarka Tamás

Polgármester


Isten hozta Budafok-Tétény újszülöttjeit!

Többgyermekes apaként és immár nagyszülőként is azt gondolom, hogy a legnagyobb boldogság egy család életében a gyermek érkezése.

Nagy öröm számomra, hogy Budafok-Tétény Önkormányzata 2017 januárjától minden kerületi újszülöttet egy babacsomaggal köszönthet.

Kollégáimmal ebbe olyan használati tárgyakat választottunk, amik minden újszülöttnél elkelnek: kapucnis törülköző, pocaknadrág, halacskás vízhőmérő, valamint egy babanapló, amely egy fiatal kerületi művész, Keresztessy Vilma munkája, hogy legyen hova feljegyezni, hogyan cseperedett nagyra a baba.

Bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulunk ahhoz, hogy a gyermek már a kezdetektől otthon érezze magát kerületünkben, hiszen valljuk, hogy itt mindenki fontos!

Minden kerületi újszülött érkezéséhez szeretettel gratulálok, és sok boldogságot kívánok az egész családnak Budafok-Tétény Önkormányzata nevében!

Karsay Ferenc

polgármester

Hírlevél feliratkozás


Képviselő-kereső

Találja meg az Ön képviselőjét. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik:


Iskolai körzet-kereső

Találja meg az Önhöz tartozó iskolát. Kérjük adja meg, melyik utcában lakik: