Városházi Híradó
2013. december 19. csütörtök

Mozgalmas esztendőt zár Budafok-Tétény

Szabolcs Attila polgármestert – aki jövőre az országgyűlési választásokon méretteti meg magát – az elmúlt év eredményeiről kérdeztük

Mozgalmas esztendőt zár Budafok-Tétény
Mozgalmas esztendőt zár Budafok-Tétény

Áldott karácsonyt és boldog új évet kívánok a kerületieknek, az új választókerület lakosainak és az egész nagy magyar családnak. Kívánom, hogy a viszálykodások és a körülöttünk lévő problémák minél hamarabb elrendeződjenek – fogalmazta meg jókívánságait a tavasszal új kihívások elé néző polgármester, Szabolcs Attila. Mint arról korábban már beszámoltunk, a polgármester jövőre az országgyűlési választásokon indul a Fidesz-KDNP jelöltjeként. Szabolcs Attila az önkormányzati választásokig, vagyis jövő októberig azonban mindenképpen a kerület vezetője marad.

 

– Néhány napja született meg a Fidesz országos választmányának hivatalos döntése, amelynek alapján Dél-Budán országgyűlési képviselőnek jelölik az áprilisi parlamenti választáson. Melyik területet foglalja magába a 18-as egyéni választókerület?

– Az eddigi Budafok-Tétény mellett idetartozik a 34-35 ezer választót számláló Kelenföld és Kelenvölgy egy-egy része, valamint Albertfalva. Most ismerkedem az új területekkel: az üzemekkel és bevásárlóközpontokkal beépített Budafoki út környékével, a jelentős lakótelepi környezettel és a családi házas övezettel.

– Polgármester nélkül maradunk, ha megválasztják?

– A majd novembertől hatályos törvény értelmében valóban nem lehet a két feladatot egy embernek ellátnia, de októberig, az önkormányzati választásokig mindkét poszton dolgozhatok, ezért ha megkapom a bizalmat, csak megbízatásom végén kell elbúcsúznom a polgármesterségtől.

– Első lépésként milyen kerületünket is érintő ügy megoldása vár önre?

– Friss hír, hogy a panelházak hőszigetelésére igen jelentős összeget kívánnak fordítani, amely minden lakótelepet érint a fővárosban. Nálunk ez a Leányka utcai felüljáró melletti tízemeletes házaknál már megoldott, a vasút felőli hosszú szalagházak nyílászáróit azonban még nem sikerült kicserélni. A többi lakótelepen is vannak olyan lakóközösségek, akik még nem éltek ezzel a lehetőséggel. Eddig nem lehetett európai uniós forrást magántulajdonra felhasználni, de úgy néz ki, hogy az új hétéves ciklusban erre is lehetőség nyílik, így lehet forrás az egyharmad résznyi támogatásra.

– Sikeres évet zárnak?

– A kerület életében talán az utóbbi két év volt a legtermékenyebb időszak a rendszerváltozás óta. A legnagyobb fejlesztés Nagytétényben történt, amelynek előzménye több mint tíz évre nyúlik vissza, mivel a terület rehabilitációjára csak a Metallochemia környezetének megtisztítása után pályázhattunk. Az európai uniós pályázaton nyert 830 millió forinttal és a mi önrészünkkel augusztus végére felépült a Cziffra Művelődési Központ, megújult a Szelman-ház és a rendbe hozott zsinagógába beköltözött a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. Megszépült a Szent Flórián és a Szentháromság tér, a Nagyboldogasszony-plébániatemplom kertje, a Szent Flórián utca és a Nagytétényi út egy szakasza. Sajnos a növekvő költségek miatt teljes egészében nem valósulhatott meg az eredeti terv, helyenként olcsóbb anyagokat kellett használnunk ahhoz, hogy minden beleférjen az anyagi keretbe és tartalmilag is megfeleljen az előírásoknak.

– Maradt még munka Nagytétényben?

– A talajcsere utáni első jelentős változás az országzászló újraépítése volt. A mellette lévő, nagyon rossz állapotú épületet lebontjuk és a végleges felhasználásig megnagyobbítjuk a teret, így Nagytétény „közepe” tágasabbá, szellősebbé válik. A jövő évi költségvetésbe tervezzük, hogy akadálymentesítjük, majd kívül-belül rendbe tesszük azt a Nagytétényi úti, önkormányzati tulajdonban lévő, szép épületet, amelyben most teljes egészében a szociális ügyekkel foglalkozó hivatalunk működik.

– Most Budafok következik?

– Igen, de több dolog megvalósult már. A felüljáró melletti emeletes épületet lebontottuk és a helyén létrehoztunk egy közösségi kertet. Úgy látjuk, örömmel használják ezt a területet az ott lakók. Megvásároltuk a Magdolna utcai buszmegállónál lévő fa szolgáltatóházat, a benne még mindig dolgozó Gyula bácsinak, az öreg suszternek a piac mögötti önkormányzati épületben biztosítottunk helyet. Lebontása után parkosítani szeretnénk a területet. A Kossuth Lajos és Tóth József utca sarkán lévő „szellemházat” is megvettük, azt már el is bontottuk. Mindegyik nagyon rontotta a városképet. Sajnos a Promontor Étterem épületét nem sikerült megszereznünk. Érdekes, hogy minél rosszabb az állapota, annál több pénzt kérnek érte a tulajdonosok.

Jelenleg két nagy fejlesztésen dolgozunk: a szakorvosi rendelőn és a piacon. A majdnem ötvenéves orvosi rendelőnél a mozgássérültek számára átépítettük a rámpát, a bejáratot szélfogókkal láttuk el, felújítottuk a lifteket és a kazánokat, a gyermekorvosi rész pedig már teljesen elkészült. 186 millió forintot nyertünk a nyílászárócserére, a homlokzatra, a tetőszigetelésre és a radiátorok szabályozására, de még nem kötöttük meg szerződést, a gépészeti munkákat és a vizesblokk felújítását azonban elkezdtük saját erőből.

A piac és a vasút közötti családi házakat az elmúlt egy-két évben kivásároltuk és lebontottuk, oda épül most az új, kisvárosias, de mégis modern, mai kornak megfelelő piac. Amint átköltöznek az árusok, a jelenlegi helyén egy közösségi teret alakítunk ki. A munkálatokat a közel 350 millió forint fővárosi pályázati összegből és saját forrásból álljuk.

A Stáció lépcső helyreállítására is kaptunk pénzt a fővárostól, nagyjából 49 millió forintot. A Péter-Pál-kápolna a kerület egyik legrégebbi temploma, ezért is fontos a Kálvária és környezetének, Krisztus sírjának rendbe tétele, de tervbe vettük egy bibliai játszótér megépítését is.

Jelenleg a főváros által kiírt pályázaton dolgozunk, hogy restauráltatni tudjuk többek között a műemlék Oroszlános kaput, a nagytétényi Szent Flórián- és Nepomuki Szent János-szobrokat.

– Végigtekintve az elmúlt év történésein, mit tart még kiemelt jelentőségűnek?

– A megvalósult és folyamatban lévő fejlesztéseken kívül nagy öröm számunkra, hogy a kerület érdekét szolgáló projektekre és a lakosság támogatására (panelprogram) felhasznált három és fél-négy milliárd forintnyi hitelünk negyven százalékát már év elején átvállalta a kormány, és jó esélyünk van arra, hogy a fennmaradt részt is kifizeti. Ez nagyon jó feltételeket teremt majd számunkra. Az így felszabadult pénzt többek között felhasználhatjuk a pályázati önrészek fedezésére, de kedvező lehetőségek megteremtésével a helyi vállalkozók munkáját is segíthetjük.

– Kedves gesztusként értékelték a pedagógusok azt az ajándékkosarat, amelyet az önkormányzattól kaptak karácsonyra.

– Nálunk 1998 után sem történt iskolabezárás,  mint ahogyan ez az ország több településén is előfordult. Minden évben százmilliókat fordítottunk arra, hogy intézményeink jó fizikai állapotban legyenek, és ez továbbra is feladatunk marad attól függetlenül, hogy az oktatás állami kézbe került. Épületeink fenntartását megtartottuk és ezek állapotára ugyanúgy odafigyelünk, mint eddig.

Ahogy a tanév végi Pedagógusnapon, úgy most, karácsonykor is próbáltunk egy kis ajándékkal kedveskedni pedagógusainknak, hiszen a fenntartóváltás után is a mi gyerekeinket nevelik és oktatják. Ugyanígy a lakosság ügyeivel foglalkozó, hozzánk már jogilag nem tartozó járási hivatal dolgozóit is megleptük, de mindez természetes számunkra, sőt kötelességünknek is tartjuk, hiszen egy célért dolgozunk.

Tamás AngélaÚj aszfaltburkolat a csatornázás után

A kerület képviselő-testülete száznegyvenmillió forintot különített el a szennyvízberuházás miatt leromlott utak teljes felújítására

Városházi Híradó

A köztünk élő Z generáció

ÁLLÁSPONT - Szepesfalvy Anna alpolgármester

Városházi Híradó

Horányi Juli volt a Budafok-tétényi Majális hercegnője

Az X-Faktor sztárja nem tartja magát vesztesnek azért, mert csak második lett a népszerű tehetségkutatón

Városházi Híradó

Jó ütemben halad a piac építése

Az új csarnok falai már állnak Budafok belvárosában

Városházi Híradó

Hangfürdő ajándékba

Sóbarlangbelépőket vehettek át a bútorpályázaton különdíjat kapó Herman iskolás diákok

Városházi Híradó

Elfogadták a zárszámadást

A képviselők megszavazták a tavalyi költségvetés teljesítéséről szóló jelentést

Városházi Híradó

Történelmi focimeccs Dunaszerdahelyen

A Felvidék csapata most legyőzte Székelyföldet. A kezdőrúgásra Szabolcs Attilát kérték fel

Városházi Híradó

Sportos civilek a Kárpáthazáért

HONATYA - Szabolcs Attila országgyűlési képviselő

Városházi Híradó

Szomszéd a Szomszédok piacán

Kertész Péter Jászai Mari-díjas színművész szenvedélyes pókerjátékos hírében áll

Városházi Híradó

Elballagtak a kerületi diákok

A Budai Nagy Antal Gimnáziumban, a Kempelen Farkas Gimnáziumban és a Soós István Borászati Szakképző Iskolában is meglátogattuk a ballagási ünnepségeket

Városházi Híradó

Egészségnap az iskolákban

A Nádasdy Kálmán iskolában és a Hugonnai Vilma Általános Iskolában is egészségnapot tartottak

Városházi Híradó

Ökonap a Klauzál Házban

Az első kerületi ökonap a környezettudatos életvezetésre hívta fel minden korosztály figyelmét

Városházi Híradó

Budafokon a magyar Michael Bublé

A sok műfajú Gájer Bálint koncertezik a Héleman Pincében

Városházi Híradó

Önzetlenül a Baross Gábor-telepért

Kultúra 22 díjat kapott Sztavropulosz Szotiriszné, a Baross Gábor-telepi Polgári Kör gazdasági vezetője

Városházi Híradó

Fesztiválmegnyitó a Muzsikással

A Kossuth- és Liszt-díjas népzenekar a Klauzál Házban koncertezett

Városházi Híradó

Évszázados elmaradást hozunk be

ÁLLÁSPONT - Karsay Ferenc polgármester

Városházi Híradó

„Harmadik típusú találkozás” Zsigmond Vilmossal

Az Oscar-díjas operatőr fotókiállításának megnyitóján adott interjút lapunknak

Városházi Híradó

Szépítik a Stációt

Folyik a budafoki Kálvária és környezetének felújítása

Városházi Híradó

Farkas Berci és a tévémaci

Az első magyar űrhajós focistának készült, de édesanyja eltiltotta a veszélyes sporttól

Városházi Híradó

Aláírásgyűjtés a víznyomás okozta károk miatt

A Baross Gábor-telepi lakók azt szeretnék elérni, hogy a Fővárosi Vízművek érdemi lépéseket tegyen a gondok megoldására

Városházi Híradó

Mentés a ronccsá tört autóból

A Közbiztonságért díjas Varga András tűzoltó is segédkezett a Háros utcai súlyos balesetnél

Városházi Híradó

Már épül az új piac acélszerkezete

Elkezdték az új piaci csarnok acél vázszerkezetének építését is Budafok belvárosában

Városházi Híradó

Idén Erdélyben tesz körutazást a KÉSZ

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Budafok-Tétényi csoportja a Tomori főiskolán tartott közgyűlést

Városházi Híradó

Piramistölgyek Gera Zoltán és Bitskey Tibor emlékére

Császár Angela a háziasszony Bogácson, a Nemzet Színészeinek rendszeres találkozóján

Városházi Híradó

Retro szintetizátorok Budatétényben

Múltidézés vásárral, koncertekkel, előadásokkal az első magyar szintetizátorexpón

Városházi Híradó

Kétszáz focista Budafokon

Továbbra is várják a fiatalokat a tíz csapattal rendelkező Budafoki Labdarúgó Clubban

Városházi Híradó

Versmondó az uszodában

A Kossuth iskola jó tanuló, jó sportolója megnyerte a Romhányi-szavalóversenyt is

Városházi Híradó

Zene, zene és egy kis tánc

Egy hónapig ünneplik a Nádasdy művészeti iskola 45. születésnapját

Városházi Híradó

Bérlakással a hajléktalanság ellen

A családsegítő munkatársa nemzetközi konferencián mutathatta be a beilleszkedést elősegítő kerületi módszert

Városházi Híradó

Bölcsődék napja előadásokkal, muzsikával és díjátadással

Idén Végh Ibolya Katalin, a Leányka Tagbölcsőde dadusa kapott Gyermekmosoly Dicsérő Oklevelet

Városházi Híradó

Már háromévesen színész akart lenni Pécsi Ildikó

A Klauzál Szalonban a házaséletéről, a pályafutásáról és az autóbalesetéről is mesélt a Kossuth-díjas színésznő

Városházi Híradó

A Föld napja az óvodákban

A Csicsergő és a Zöldecske Tagóvodában is természetvédelmi napot tartottak

Városházi Híradó

Feltámadás és megújulás

ÁLLÁSPONT - Németh Zoltán alpolgármester

Városházi Híradó

Lerch István és együttese, a Supergroup a Klauzálban

Az Angyallány szerzőjének kicsit elege lett a slágergyártásból, de a régi dalok felcsendülnek majd

Városházi Híradó

Már épülnek a piac falai

Nyolcvan százalékban elkészültek az új piaci csarnok falai Budafok belvárosában

Városházi Híradó

Jakabos Zsuzsanna „beúszott” Rióba

A budafoki Kurdi Zsófia megdöntötte a nagy úszó korosztályos rekordját

Városházi Híradó

Utazás a világ körül

A Kossuth iskola diákjai és tanárai ismét kiváló előadásokkal lepték meg a szülőket az alapítványi műsorukon a Klauzál Gábor Művelődési Központban

Városházi Híradó

Budafoki siker Berlinben

Csere Gáspár futó lett az európai indulók közül a harmadik

Városházi Híradó

Krisztus hét szava a keresztfán

Czakó Gábor író volt a budatétényi Vojnovich–Huszár-villa vendége

Városházi Híradó

Jeles négy sportágban

A kitűnő tanuló Schiszler Gellért a jövő sakkozó, labdarúgó, úszó, atléta sportolója és építésze

Városházi Híradó

Aranyérem a sváb fúvósoknak

Huszonöt éve alakult az aranyminősítésű Südofen Blaskapelle zenekar

Városházi Híradó

Gyermekétkeztetés és szolidaritás

HONATYA - Szabolcs Attila országgyűlési képviselő

Városházi Híradó

„Mindent vállalok, amiben értéket látok”

A Dohnányi zenekar Liszt-díjas vezetőjét, Hollerung Gábort Érdemes Művész címmel tüntették ki

Városházi Híradó

Flashmob a villamos-végállomáson

Körülbelül ötven diák olvasott egyszerre valamilyen általuk kedvelt könyvet

Városházi Híradó

Harc a szebb arculatért

ÁLLÁSPONT - Zugmann Péter alpolgármester

Városházi Híradó

Tizenegy válogatott a Hajós tanuszodában

Bodnár Tamás szerint a szép eredmények csapatmunkában születnek

Városházi Híradó

Érdemes művészekre büszke a kerület

Hollerung Gábor és Záborszky Kálmán karnagyok rangos elismerésben részesültek

Városházi Híradó

Vilma, a színészképző

Gór Nagy Mária sikeres színitanodát hozott létre

Városházi Híradó

Vágási Feri a Szomszédok piacán

Nemcsák Károly színész is vendég volt az új budafoki piac alapkőletételének

Városházi Híradó

Gyermekorvos díszpolgár Nagytétényből

Gömöry doktor a babaúszás egyik hazai meghonosítója, a nagytétényi zöldek élharcosa

Városházi Híradó

A Tétényi-fennsíkról a Kilimandzsáróra

A budatétényi Pongrácz Imre 60 éves kor fölött is vállalta az afrikai hegymászást

Városházi Híradó

Muzsika, tánc és varázslat

Nédó Olga, Leblanc Győző, Mohamed Fatima és számos híresség a Hugonnai iskola estjén

Városházi Híradó

Dubajba készül Kurdi Zsófia

A jó tanuló, jó sportoló a válogatott tagjaként edzőtáborozik

Városházi Híradó

A jövő iskolája Budafokon

Magas rangú külföldi elismerést kapott a Gádor Általános Iskola ökoprogramja

Városházi Híradó

Gyógyítás családi körben

Elbúcsúzik pácienseitől dr. Lányi István háziorvos, a szakrendelő régi vezetője

Városházi Híradó

Ügyesek és gyorsak

A Rózsakerti Tagóvoda gyermekei nyerték a sorversenyt

Városházi Híradó

Százéves színésznő szerepben

Gyulányi Eugénia Évát március tizenötödikén személyesen köszöntötte fel a miniszterelnök

Városházi Híradó

Tűzvarázsló a Klauzál Házban

Lerch István és együttese ad koncertet a budatétényi szintetizátorkiállításon

Városházi Híradó

Beszédtéma lett a logopédia

A szakemberek szerint a gyerekek tizenöt százaléka lemarad a nyelvfejlődésben

Városházi Híradó

A zene és költészet bűvöletében

Baranyi Ferenc költő és Csák József operaénekes közös estje a Klauzál Házban

Városházi Híradó

Ünnep, fagyos hangulatban

A Székely szabadság napján Szabolcs Attila országgyűlési képviselő Marosvásárhelyen emlékezett

Városházi Híradó

A magyar zászló és címer napja

Az óvodáinkban huszárokkal, kézműves-foglalkozással ünnepeltek a gyerekek és a szülők

Városházi Híradó

Rudolf Péter csaknem két évig Kossuthkiflin élt

A Duna Televízió március tizenötödikén tűzi műsorára a Fehér Béla regényéből készült sorozat első részét

Városházi Híradó

Közös történelem, közös jövő

ÁLLÁSPONT - Karsay Ferenc polgármester, Németh Zoltán, Szepesfalvy Anna és Zugmann Péter alpolgármester

Városházi Híradó

Népdal és reneszánsz könnyűzene

Andrejszki Judit barokk énekes és Sebestyén Márta közös koncertje Budatétényben

Városházi Híradó

Banksarcmentesítés, szolidaritás

HONATYA - Szabolcs Attila országgyűlési képviselő

Városházi Híradó

Budafok-Tétény zászlaja Afrika csúcsán

A budatétényi Pongrácz Imre egy magyar túracsapat tagjaként ért fel a 5895 méter magas csúcsra

Városházi Híradó

Al Di Meola csellistája

Sturcz András, a Budafoki Dohnányi Zenekar volt muzsikusa a világhírű gitárossal turnézik

Városházi Híradó

Diákszínpad a Nádasdyban

Az iskolai előadásokon a színpadon a diákok együtt játszanak, figyelnek egymásra

Városházi Híradó

Kossuthosok szavalták a legjobban Romhányit

A Nagytétényi Polgári Kör ismét szavalóversenyt és koszorúzást tartott Romhányi József költő-író születésnapján

Városházi Híradó

Róka Rudik, Malackák és Csizmás Kandúrok

Farsangi váltóverseny a Kolonics György Általános Iskola szervezésében

Városházi Híradó

Harcművészet a Kossuthban

Varga József 6 danos karatemester a kemény munka híve

Városházi Híradó

Túlélő a munkatáborból

Krasznay Béla, a Recski Szövetség Egyesület elnöke felújíttatná a recski emlékparkot

Városházi Híradó

Lobogó piros-fehér-zöldek

Radóczy Mária kiállítása március tizenötödike alkalmából ez erdélyi Baróton

Városházi Híradó

Rubik-kocka-verseny Budafokon

A legjobbak másodpercek alatt kirakták a bűvös kockát

Városházi Híradó

Borszaküzlet a Kossuth utcában

A pincetulajdonosok örömmel fogadták az új vállalkozást

Városházi Híradó

Bravúros beugrás a grazi operában

Nyári Zoltán operaénekesről, a kerületi újévi koncert fellépőjéről cikkezik a nemzetközi sajtó

Városházi Híradó

Budafoki srác a sztárvilágban

Szabó Ádám a Csillag születikben tűnt fel, az X-faktorban lett sztár, a Dallal pedig kijuthat az ausztriai Eurovíziós Dalfesztiválra

Városházi Híradó

Egyensúlyban a bevételek és a kiadások

ÁLLÁSPONT - Karsay Ferenc polgármester

Városházi Híradó

Kisbolygó őrzi Herman Ottó nevét

Emlékévvel ünnepeltük a híres magyar polihisztort

Városházi Híradó

Elűzték a telet Tétényből

Gólyalábas felvonuláson táncoltatták meg a télboszorkát Nagytétényben

Városházi Híradó

Gőzerővel építik a Szomszédok piacát

Már végzik az új budafoki piac alapozását a kivitelező Laterex Építő Zrt. munkatársai, az alapkőletétel március közepére várható

Városházi Híradó

Tájba simuló épülettervek

Makovecz Imre Kossuth-díjas építőművész rajzaiból és terveiből nyílt kiállítás a Klauzál Házban

Városházi Híradó

Szenvedélyük a kártya

Fennállásának tizenegyedik évében jár a Budafoki Bridzsklub, a kártya szerelmeseinek igazi civil szerveződése

Városházi Híradó

Teaakadémia a kerületben

Olekszik Dorottya teával kel, teával fekszik, napközben pedig tanítja is, amit a teáról tudni kell

Városházi Híradó

A férfi vezet, a nő követ

Czene-Bánhidi Petra világbajnok versenytáncos a gyerekeknek és a felnőtteknek is tanítja a táncokat

Városházi Híradó

Délibábkergetők és szabadságszeretők

Lackfi János költő új, humoros kötetében görbe tükröt tart a magyarok elé

Városházi Híradó

Aranykorban a Budafok Big Band

A zenekar előadásai nemcsak koncertek, hanem izgalmas zenemű-magyarázatok is

Városházi Híradó

Csendkör, játék és önállóság

A Hugonnai Vilma Általános Iskola sikerrel alkalmazza a Montessori-módszert

Városházi Híradó

Budafokon tartja edzéseit a Budapesti Labdarúgó Szövetség

A BMTE felújított sportcsarnokába a focisták mellett visszatérhetnek a küzdősportok szerelmesei is

Városházi Híradó

Mi a véleményük...

a Városházi Híradó című lap tartalmi elemeinek szabályozására vonatkozó képviselő-testületi határozatról?

Városházi Híradó

Európai magyar modell

HONATYA – Szabolcs Attila országgyűlési képviselő

Városházi Híradó

Mécs Károly „zeneszerző lett”

A hetvenkilenc éves színművész sokszor szerepelt Budafok-Tétényben, most Berliozt játssza Budaörsön

Városházi Híradó

Egyre több helyen őrizzük a néphagyományt

Budafok-Tétényben több intézményben folyik magas szintű magyar hagyományőrzés több korosztály bevonásával. Van néptáncoktatás, népdalkör és táncház is

Városházi Híradó

Focitorna Zakariás emlékére

Az Aranycsapat legendás tagjának lánya különleges ajándékkal lepte meg a BMTE vezetőit

Városházi Híradó

Humorórákat tartana Sándor György az iskolákban

A Nemzet Művésze szerint a humorérzék segít a bajok elviselésében

Városházi Híradó

Egy szebb és élhetőbb kerületért

ÁLLÁSPONT - Zugmann Péter alpolgármester

Városházi Híradó

Folyik a 2015-ös költségvetés előkészítése

ÁLLÁSPONT - Németh Zoltán alpolgármester

Városházi Híradó

Világhírű magyar a levegőben

A londoni olimpia megnyitóján a magasban, kötélen motorozott Simet László a kiváló légtornász

Városházi Híradó

Wolf Kati nem fél a farkastól és a versenytől

A kiváló énekesnő ismét szerepel A Dalban, újra indulna az Eurovíziós Dalfesztiválon

Városházi Híradó