Hírek

Budafok-Tétény önkormányzata a Terv utca – Halk utca – Park utca – Rákóczi út – Gyula Vezér út által határolt területre vonatkozó Kerületi Építési Szabályzatról szóló 10/2018. (V.03.) önkormányzati rendelet módosításáról tart partnerségi egyeztetést.

A budafoki pincék mellett az ország számos pontjáról érkeztek vendég borászok, hogy bemutassák termékeiket a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon.

Szeptember 24-én fűtőmű karbantartási munkákat végeznek a kerületben, mely több utcában is érinti a melegvízszolgáltatást és a fűtést.

Nem először lépett színpadra a Cimbaliband és Danics Dóra Budafokon, ezúttal a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon varázsolták el új dalaikkal a közönséget.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Budafok-Tétény csoportja előadást és népzenei műsort szervezett annak alkalmából, hogy a Szent Korona 1853. szeptember 15-én járt Promontoron.

Dobogóra állhatott Kőszegi Míra az EYOF-on Bakuban

Malek Andrea és a Soulistic koncertjét hallgathatta meg a közönség a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon, a Fröccsterasz színpadán.

A Halottak Napjához kapcsolódó termékek közterületen történő árusítására vonatkozó kijelölés

52 budafok-tétényi ingatlantulajdonos pályázott sikeresen épülete homlokzatának vagy kapujának felújítására az önkormányzat által meghirdetett Budafok-Belváros megújul és a Régi idők új kapui elnevezésű programokban.

Az önkormányzat és stratégiai partnerei együttműködésével szeptember 14-én újra állásbörzét tartottak a Cziffra Házban.