Hírek

A szoptatás világhete alkalmából szervezte meg immáron 14. alkalommal a Védőnői Szolgálat 22 a „Természetesen anyatejjel” elnevezésű családi rendezvényt, melynek a középpontjában a szoptatás népszerűsítése állt. Az ünnepélyes megnyitón Csiszár Zsuzsanna a Szociális, Egészségügyi, Esélyegyenlőségi és Sportbizottság elnöke köszöntötte az édesanyákat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az önkormányzat idén is FKF emblémás zsákok osztásával segítette elő a kerti zöldhulladék környezettudatos kezelését.

A Baross Gábor Telepi Polgári Kör szervezésében a helyi általános iskola diákjainak közreműködésével emlékeztek a tizenhárom aradi vértanúra a Donát-hegyi emlékhelynél.

Az ARTÉR Művészeti Egyesület csoportos tárlata nyílt meg a Kossuth 24. kiállítótérben, a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál keretében.

Az önkormányzat az Idősek Világnapja alkalmából tartott ünnepséget a Klauzál Házban október 1-én. Idén a Budapesti Operettszínház művészei készültek színvonalas műsorral számukra.

Számos ingatlan újulhatott meg az önkormányzat támogatásával az elmúlt években, korszerűsítették a kerületi óvodákat is

Budafoki sportolók is jól teljesítettek a Spartan Ultrán

Harmadik alakommal rendezték meg a Klauzál Házban a babafesztivált, melyen volt mászóverseny, családi fotózás, zenés foglalkozás, babaúszás és szakmai tanácsadás.

A Szalay család mindkét lánya első lett a bukaresti Jiu Jitsu Világkupán

Már több éve szervez az önkormányzat kedvezményes burgonyavásárt, a kerület három helyszínén.