A Promontor Televízió tavaly év végén hirdette meg az Év Óvodája versenyt, melyen Budafok-Tétény mind a 14 tagóvodája részt vett.

Ismét elsők között van kerületünk. Közösen alakíthatjuk, bővíthetjük a településünkre vonatkozó nyilvános adattárat.

A Sopron ellen már a legjobb négy közé jutás a tét a budafoki labdarúgók számára a Magyar Kupában

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény (továbbiakban: Nknt.) 8. § (1) bekezdése értelmében: „az óvoda a gyermek három éves korától a tankötelezettség kezdetéig nevelő intézmény”.

A Magyar Állami Operaház nagykövete látogatta meg a bartókos diákokat március 28-án, hogy népszerűsítse az opera és a balett műfaját. Az előadásnak az iskola könyvtára adott otthont.

A kerület legnagyobb alapfokú oktatási intézményének fő feladata az angol nyelv emelt szintű oktatása csoportbontásban. Iskolatörténeti kiállítással is várják az érdeklődőket.

22. alkalommal várta a kerületi meghívottakat a Nagytétényi Polgári Kör a már hagyományossá vált, sváb szokások szerint megtartott disznóvágására.

Az egykori híres labdarúgó, a budafoki Szőke István utólag lett „olimpiai bajnok”

A budafoki rendőrök keresik azt a férfit, aki a 33-as buszon előzetes szóváltást követően megütötte utastársát.

Közös érdekünk, hogy védjük és óvjuk közös értékeinket, épített örökségünket, a Budafok legrégebbi utcájában lévő épületeket. A 30 napos türelmi idő után minden jogosulatlan gépkocsibehajtás 30 ezer forintba kerül.