Hírek

Budai Ilona Kossuth-díjas népdalénekes tavaly elnyerte a Nemzet Művésze címet. Ennek kapcsán beszélgettünk vele a Rózsavölgyi Közösségi Házban, a népdalkör próbáján.

Újévi koncert Arany és ezüst keringővel és budafoki pezsgővel

A fejlesztésben részt vettek a kerületi adófizetők, az önkormányzat, a kerületi egészségügyi dolgozók és Magyarország kormánya is

A 2019. január 17-i rendkívüli testületi ülésen a fővárosi forrásmegosztásról szóló rendelettervezetről döntöttek a képviselők.

Karsay Ferenc: Jó minőségű oktatási, egészségügyi intézményeket, szociális ellátórendszert működtetünk, és odafigyelünk a családok mindennapjaira

Folytatódik a Könyvet házhoz szolgáltatás, amely a tartósan házhoz kötötteknek segít hozzájutni kedvenc olvasmányaikhoz. Az erről szóló megállapodást az önkormányzat és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár képviselői írták alá január 14-én az intézmény budafoki tagkönyvtárban.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkákhoz kapcsolódóan az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzi, mivel azok a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak.

Budafok-Tétény önkormányzata társadalmi egyeztetést kezdeményez a Kőbányász park felújításával kapcsolatban. Az Ön véleményére is számítunk!

Az ősszel beérkezett vélemények alapján elkészült a játszótér koncepcióterve. A mostani társadalmi egyeztetésen erről mondhatnak véleményt.

Elhunyt Braun Anna, a Polgármesteri Hivatal volt munkatársa.