A Biztonság Hete elnevezésű tematikus programsorozat helyszínét a hét utolsó munkanapján Budapest XXII. kerülete biztosította. A rendezvényen az önkormányzat részéről Zugmann Péter alpolgármester vett részt.

Emléktáblát avattak Bencsik Sándornak, a P. Mobil, a P. Box és a Beatrice harminc évvel ezelőtt elhunyt gitárosának pénteken Újbudán. A zenész a Lecke utcai házban két évtizeden át, 1967-től 1987-ig élt és alkotott. Az eseményen részt vett Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke és Szepesfalvy Anna, Budafok-Tétény alpolgármestere is.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltói és gépjárművezetői beosztásba.

Szeptember 22-én, pénteken 08.00-16.00 óra között a Rendőrkapitányság épületében és az előtte lévő területen ORFK OBB, MABISZ által kezdeményezett "Biztonság napja és Nyílt nap" rendezvény miatt szeptember 21-én a délutáni óráktól (19.00-órától), 2017. szeptember 22-én 16.00 óráig le lesz zárva a közelben lévő parkolók egy része.

Enyedi György-emlékkonferenciát tartottak a Tomori Pál Főiskolán

Csere Gáspár hosszútávfutó 2. helyezést ért el a Wizz Air Budapest Félmaratonon, ezzel magyar bajnoki címet szerzett.

Pódiumbeszélgetés a BMTE-sikerekről a 28. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon. Beszélgetőtársak: Prukner László vezetőedző, Karsay Ferenc polgármester és Bánki József újságíró.

Tudta, hogy Budapesten ingyenes a patkányirtás? Jelentse az önkormányzatnak is a kozerdeku@bp22.hu email címen, ha közterületen, vagy a lakókörnyezetében rágcsálót észlel.

Balázs János és a Cziffra Fesztivál díjazottjai adnak koncertet Budatétényben

A kerület három alpolgármestere, a Baross Gábor-telepi Jézus Szíve Templom híveinek egy csoportja, és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. munkatársai is csatlakoztak idén is az immár 7. alkalommal megrendezett, három napos TeSzedd – Önkéntesen a tiszta Magyarországért kezdeményezéshez.