Hírek

Kitalált világ - Für Anikó zenés estje a Törley Pezsgőmanufaktúrában, a 44. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében.

A Budapesti Divatiskola divatbemutatója és kiállítása a Klauzál Házban, a 44. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében.

A 44. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretén belül tárlatvezetést és pikniket tartottak a Barlanglakás Emlékmúzeumban.

Újra látogatható a megújult Barlanglakás Emlékmúzeum is Budapest Bornegyedében.

Pályázati lehetőség fiatal előadóművészek, valamint zene-, képző- és iparművészek számára.

Az FKF Zrt. idén is ingyen szállítja el a háztartásunkban felgyűlt, szabályosan kihelyezett, fölöslegessé vált tárgyainkat. A lomtalanítás május 22-31-ig tart kerületünkben, ahol minden nap más körzet kerül sorra. Az FKF Zrt. értesítőlevélben, társasházak esetében kifüggesztett plakátokon tájékoztat a kihelyezési időpontokról.

Huszonegyedik alkalommal rendezték meg a kerületi óvodások sportversenyét.

Földesi Gyula, a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatója ismertette a tudnivalókat az intézmény pótfelvételijéről.

Szumó harc, ugrálóvár, járműbemutató, kézműveskedés, lovaskocsizás, ügyességi játékok és még rengeteg izgalmas szórakozás várta a családokat a II. gyermeknapon a Szelmann Házban.

A tervek szerint a korszerűsített és több mint 30 ezer négyzetméterrel megnövelt plázában tetőteraszok és új parkolóhelyek is lesznek