Ugrás a tartalomra

Száz ingyen jegy a Karácsonyi Nagy Bőrönd gálaműsorra

2017. december 16. szombat
A nagy hagyományú Eötvös cirkusz nagylelkű ajándékkal lepte meg karácsony előtt a nehéz sorsú kerületi családokat, gyerekeket.
Száz ingyen jegy a Karácsonyi Nagy Bőrönd gálaműsorra

A CAMPONA mellett felhúzott sátorban december 14. és 17. között nagy sikert aratott ezúttal is az Eötvös cirkusz. Sokaknak szerzett örömöt a társulat, amelynek vezetője megállapodást is kötött a budafok-tétényi önkormányzattal.

 

A december 14-i eseményen Karsay Ferenc polgármester és Eötvös Loránd igazgató látta el kézjegyével a dokumentumot, melynek célja, hogy a Budafok-Tétényben élő rászoruló családok számára is biztosítsa a kulturált kikapcsolódás lehetőségét. A jelen együttműködési megállapodás hozzájárul a kerület karitatív tevékenységének gazdagításához.

 

A hírhez kapcsolódik, hogy múlt év végén egyébként tizenöt magyar cirkuszigazgató megalakította a Magyar Cirkuszigazgatók Egyesületét, amelynek főbb célja a cirkuszi hagyományok fenntartása és az érdekképviselet ellátása. A szakmai érdekvédelmi szervezet elnöki posztjára Eötvös Lorándot, az új Eötvös Cirkusz igazgatóját választották.

 

 

Részletek:

https://fidelio.hu/plusz/2017/10/19/megalakult_a_magyar_cirkuszigazgatok_egyesulete/

 

 

FOTÓ : KOCSIS ZOLTÁN ::

 

Száz ingyen jegy a Karácsonyi Nagy Bőrönd gálaműsorra