Ugrás a tartalomra

Pünkösd Csíksomlyón - Tóásó Előd is a Budafok-Tétényi zarándokcsoport tagja lesz

2015. május 20. szerda
2015. május 20-25.
Pünkösd Csíksomlyón - Tóásó Előd is a Budafok-Tétényi zarándokcsoport tagja lesz

Karsay Ferenc, Budafok-Tétény polgármestere és Németh Zoltán, Budafok-Tétény alpolgármestere az elmúlt évekhez hasonlóan zarándokutat szervez pünkösdkor Csíksomlyóra a kerületi katolikus plébánia támogatásával. Idén a zarándokcsoport tagja, díszvendége lesz a Bolíviából nemrég kiszabadult, magyar-román kettős állampolgár, Tóásó Előd. Hosszú idő után ez lesz az első hazalátogatása szülőföldjére, Erdélybe, a meghívónak, Karsay Ferenc Budafok-Tétényi polgármesternek köszönhetően. 

A zarándokcsoporttal a csíksomlyói búcsún is részt vesz majd. BUDAFOK-TÉTÉNY KERESZTALJA 2015. május 20-án (szerda) késő este indul, és május 25-én (hétfő) a késő esti órákban érkezik vissza Budapestre. A részvételi költség tartalmazza négy éjszakára a szállást, a félpanziós ellátást a gyimesközéploki családoknál, akik őszinte szeretettel, egyszerű, tiszta szobákkal és finom, helyi ételekkel várják a vendégeket. A családoknál történő elhelyezéssel kedvezőbb a részvételi díj, és így közvetlenül támogatjuk a határon túli magyarokat is.

Részvételi költség: 45 000 Ft/fő, ami tartalmazza a szállást és a félpanziós ellátást, valamint az utazás és a kirándulások költségeit is (az esetleges belépőjegyek kivételével). Utasbiztosítást minden résztvevőnek egyénileg kell kötni!

Jelentkezni lehet a 229-2687-es telefonszámon, vagy az fkarsay@bp22.hu e-mail címen, ahol az utazással kapcsolatban is felvilágosítást adnak. Az előleg 10 000 Ft, mely összeget 2015. április 29-ig kell befizetni. A részvételi díj fennmaradó összegét 2015. május 11-ig kell eljuttatni a szervezőkhöz.

Kérjük, ajánlja barátainak, ismerőseinek is utunkat!

* keresztalja: szent helyekre igyekvő zarándokcsoport, búcsús közösség.