Ugrás a tartalomra

Parlagfű elleni védekezés a kerületben

2015. április 22. szerda
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
Parlagfű elleni védekezés a kerületben

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának Jegyzője, mint a parlagfű és egyéb, az emberi egészséget veszélyeztető károsítók fertőzése elleni közérdekű védekezés elrendelésére belterületen jogosult hatóság a közérdekű védekezés végrehajtásának, valamint az állami, illetve a közérdekű védekezés költségei megállapításának és igénylésének részletes szabályairól szóló 221/2008. (VIII. 30.) Korm. rendelet 2.§ (1) bekezdése alapján pályázatot ír ki a parlagfű és egyéb, az emberi egészséget veszélyeztető károsítók fertőzése elleni közérdekű védekezés 2015. évi elvégzésére Budapest XXII. kerület belterületén.

1. Pályázhat bármely vállalkozó, illetőleg gazdálkodó szervezet, amely vállalja a kerület belterületi ingatlanjaira határozattal elrendelt közérdekű védekezés végrehajtását a gyomnövények lekaszálásával és a kaszálék összegyűjtésével. A közérdekű védekezési munkát a vállalkozónak rendeltetésszerűen, hatékonyan és a lehető legkisebb környezetkárosodással járó eljárással kell elvégezni.

2. A pályázatnak a pályázó neve, székhelye, elérhetőségei feltüntetése és aláírási címpéldány csatolása mellett az alábbiakat kell tartalmaznia:

  • kaszálás* díja (Ft/m²+Áfa) kézi kaszálás esetén;
  • kaszálás* díja (Ft/m²+Áfa) önjáró gépi kaszálás esetén;
  • kaszálás* díja (Ft/m²+Áfa) rézsű kaszálás esetén;
  • okafogyott helyszíni megjelenés esetén a helyszínre kiszállás díja (Ft/alkalom+Áfa);
  • gépállomány rövid ismertetése;
  • nyilatkozat a közérdekű védekezés személyi és tárgyi feltételeinek biztosítására.
  • a kaszálás magában foglalja a kaszálék összegyűjtését, elszállítását és a kaszálék komposztálóban/lerakóban történő elhelyezését

3. A pályázatokat legkésőbb 2015. május 8. napján 12.00 órai beérkezéssel lehet benyújtani zárt borítékban a Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Polgármesteri Hivatal Építéshatósági és Általános Igazgatási Iroda vezetőjéhez a Budafok 1. Pf: 109, 1775. levelezési címre, vagy személyesen, ügyfélfogadási időben az 1221 Bp., Városház tér 11. szám földszint 9-es szobában.

4. A jegyző a legalacsonyabb költségű ajánlatot tevő pályázóval köt szerződést.

5. A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást nyújt Antal Gergő környezetvédelmi ügyintéző (tel: 229-26-11/132, e-mail: antalg@bp22.hu).

 

dr. Szántó János jegyző