Ugrás a tartalomra

Otthonunk, Budafok-Tétény

2019. augusztus 04. vasárnap
Három kiadványban ismertette a 2014-2019 között elért eredményeket az önkormányzat
Otthonunk, Budafok-Tétény

Három színvonalas kiadványt is eljuttatott a kerületi lakosok számára az utóbbi időkben az önkormány-zat a Budafok-Tétényben zajló intézkedésekről és fejlesztésekről Otthonunk, Budafok-Tétény címmel. 

Első kidványunkban a kerületi városfejlesztés eredményeiről kaphatott tájékoztatást a lakosság, a másodikban a környezetvédelem területén elért eredményeinkről van szó, a harmadikban a családok érdekében, védelmében meghozott intézkedésekről olvashatunk. Az először kiadott színes füzetben többek között hírt ad az önkormányzat az óvodák, bölcsődék, egészségügyi intézmények, játszóterek, közterületek felújításáról, a sportolási lehetőségek bővítéséről, az útfelújításokról, a közlekedésbiztonság fejlesztéséről, Budafok belvárosának megújításáról, a Duna-part rendbetételéről. 

Második kiadványunkban a kerületi zöldprogramról van szó, amelynek része a fásítás mellett a kertgondozás támogatása és a környezeti nevelés támogatása, elősegítése is. 

Harmadik kiadványunk a kerületi családok jólétének és jóllétének támogatásáról szól, a kerületi iskolák, óvodák fejlesztéseitől kezdve a sport- és egészségügyi fejlesztéseken át a civil szervezetek, a hitélet támogatásáig, illetve a kulturális fejlesztésekig. A kiadványokat a kerület a postával terjeszti, amennyiben valaki ezeket esetleg nem kapta meg, jelezheti a kerületi postahivatalokban. 

A színvonalas kiadványokat online is megtekintheti ide kattintva.

Otthonunk, Budafok-Tétény  Otthonunk, Budafok-Tétény  Otthonunk, Budafok-Tétény