Ugrás a tartalomra

Önkormányzati ajándék: 100 kerületi hátrányos helyzetű gyerek mehetett cirkuszi gálaműsorra június 2-án

2017. június 02. péntek
Zugmann Péter alpolgármester személyesen osztotta ki a helyszínen az ingyenjegyeket a gyerekeknek és az őket kísérő pedagógusoknak a délelőtti előadás előtt.
Önkormányzati ajándék: 100 kerületi hátrányos helyzetű gyerek mehetett cirkuszi gálaműsorra június 2-án

Baricz Dezső programigazgató megkeresésére azonnal pozitívan reagált Karsay Ferenc polgármester, így juthattak hozzá az önkormányzat által kedvezményesen, egyenként 600 forintért megvásárolt „ingyenjegyekhez” a kerületi hátrányos helyzetű gyerekek.

 

Az előkészítésben és szervezésben aktívan részt vett a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ intézményvezetője, dr. Daróczi Csilla is, aki szintén részt vett a jegyek átadásában. A Jótékonysági Gála Gyermeknapot elnevezésű rendezvény a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával jött létre a Campona parkolóban felállított cirkuszi sátorban. A szervezők tájékoztatása szerint az elmúlt 20 évben a Gyermeknap és Mikulásnap keretében több mint 100.000 árva és hátrányos helyzetű gyermeket ajándékoztak meg és tették emlékezetessé ezeket a napokat. Folytatva a hagyományt, a június 2-i délelőtti és a délutáni előadások során mintegy 3000 árva és hátrányos helyzetű gyermeket szeretnének vendégül látni a kétórás Cirkusz a javából című előadáson.

 

Sztár fellépő: Radics Gigi Magyarország legjobb női hangja.

Fellépők: MDC zenekar, Krisztián Gyulai Fitnesz bajnok, Farkas Zsolti, Szabó Balázs.