Ugrás a tartalomra

Névadásra vár az új köztér (is)

2016. április 13. szerda
Már csak egy hét a határidőig. A javaslatokat kizárólag a pályázathoz kapcsolódó adatlap kitöltésével lehet benyújtani.
Névadásra vár az új köztér (is)

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata Képviselő-testületének Városfejlesztési és –üzemeltetési Bizottsága pályázatot hirdetett önkormányzati tulajdonban lévő területek elnevezésére. A javaslatok beérkezési határideje 2016. április 22., péntek 12 óra.

A ma még névtelen területek közt szerepel a többi között a Budafoki Szomszédok Piaca előtti terület is. A pályázati kiírás szerint a javaslattétel során figyelemmel kell lenni a történelmi hagyományokra, a földrajzi környezetre és a nyelvhelyességi követelményekre. A javaslatban nem szerepelhet olyan személy neve, aki a XX. század önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában részt vett, olyan kifejezés vagy olyan szervezet neve, amely a XX. századi önkényuralmi politikai rendszerre közvetlenül utal, élő személy neve,
a kerületen belül azonos jellegű területre alkalmazandó azonos, a terület megkülönböztetését lehetővé tevő szabályokkal való ellentét miatt összetéveszthető, a terület elnevezésére vonatkozó technikai feltételekkel ellentétes elnevezés.

A javaslatokat kizárólag a pályázathoz kapcsolódó adatlap kitöltésével, illetve az abban foglalt iránymutatások szerint lehet benyújtani.
Kérjük, az adatlapot elektronikus formában a nevpalyazat@bp22.hu e-mail címre, nyomtatott formában vagy kézzel írott, olvasható formában a Polgármesteri Hivatal - Polgármesteri Kabinet (1221 Budapest, Városház tér 11.) címére juttassák el. Kérjük, a borítékban érkező javaslatra, írják rá: „Javaslat területek elnevezésére”

Az adatlap és további részletek itt olvashatóak:
http://budafokteteny.hu/ugyintezes/palyazatok