Ugrás a tartalomra

Megjelent a Bornegyed magazin tavaszi száma

2018. április 18. szerda
A jó idővel együtt Budafok-Tétény kulturális és gasztronómiai kiadványának legfrissebb száma is megérkezett. A Bornegyed magazinhoz a kerületi intézményekben, könyvtárakban és a Budafoki Pincejárat helyszínein juthatnak hozzá ingyenesen az olvasók.
Megjelent a Bornegyed magazin tavaszi száma

Megjelent a Bornegyed magazin tavaszi számaA negyedévente megjelenő kiadvány tavaszi hangulatú címlapjáról Schell Judit mosolyog ránk – a Thália Színház Érdemes Művésze budafoki kötődéséről, a bulvármédiáról és családjáról is beszélt a lapnak. Megszólal a márciusban a Klauzál Házban vendégeskedő Csányi Sándor, aki legújabb filmje, az Örök tél mellett magánéletéről is mesélt kicsit. Nemes László zenetanár, a közelmúltban Magyar Örökség díjjal jutalmazott Nádasdy iskola alapítója is nyilatkozott a Bornegyed Magazinnak, aki az országos elismeréshez vezető utat idézte fel.

Nevéhez hűen természetesen boros és gasztro témákban is bővelkedik a kiadvány: Garamvári Vencel és Várszegi Viktor is megszólal, valamint a Budafoki Pincejárat gasztrohelyszínekkel kibővített programjáról is olvashatunk.

A kiadvány online is olvasható, ide kattintva.

Megjelent a Bornegyed magazin tavaszi száma