Ugrás a tartalomra

Ideiglenes lezárás a Dózsa György úton- Frissítve!

2019. január 26. szombat
2019. január 31- 2019. február 22. között vasúti pálya szivárgó építése és végleges útépítési munkálatok miatt lezárják a Dózsa György úti útátjárót.
Ideiglenes lezárás a Dózsa György úton- Frissítve!
A Kelenföld - Százhalombatta vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.
A fejlesztés részeként 20,5 km hosszan a vasúti pálya teljes átépítése, korszerűsítése történik. A pálya nagyrészt 120 km/h pályasebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett. Az állomásokon és megállóhelyeken 55 cm magas peronok, peronaluljárók, rámpák, liftek, perontetők épülnek korszerű térvilágítás rendszerrel. A felsővezeték-rendszer teljes hosszban átépül.
A következő munkák (vasúti pálya szivárgó építése, végleges útépítés) megvalósításához a Dózsa György úti szintbeni útátjáró ideiglenes lezárása szükséges. A munkák megvalósítása tervezetten a következő ütemezés szerint történik:
- 2019.01.31. 08:00 – 2019.02.22. 20:00 között Dózsa György úti útátjáró lezárva, kerülőút a Nagytétényi úton.
A kizárás ideje alatt a gyalogos és kerékpáros forgalom átvezetés a lezárt útátjárókban folyamatosan biztosított lesz. Műtárgyépítési munkálatok végett a Növény utcai aluljáró folyamatos lezárás alatt lesz.
A közúti közlekedés számára a lezárás ideje alatt a javasolt és kitáblázott kerülőút:
Ideiglenes lezárás a Dózsa György úton- Frissítve!
 
A lezárás ideje alatt türelmüket és megértésüket köszönjük.
Kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a kivitelező konzorcium által működtetett panasz@vhid.hu e-mail címre, illetve a +36 30 852 7059-es telefonszámra várjuk!
 
 
 
Forrás: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.