Ugrás a tartalomra

Máfél év alatt már közel negyvenen vannak - jó hangulatú borkóstolós év végi vacsora a stratégiai partnereknek

2017. december 04. hétfő
Sikeres a kerület érdekében indított együttműködés, hangzott el a Seybold-Garab Pincében tartott december 1-i találkozón. A résztvevőket köszöntötte Németh Zsolt országgyűlési képviselő és Karsay Ferenc polgármester is.
Máfél év alatt már közel negyvenen vannak - jó hangulatú borkóstolós év végi vacsora a stratégiai partnereknek

Az est célja a kötetlen ismerkedés, a kapcsolatteremtés és az eredmények értékelése volt. A vállalkozók és a közélet között a kapcsolat soha sem problémamentes, gyakran gyanakvással és kételyekkel terhelt, kezdte ünnepi köszöntőjét Németh Zsolt országgyűlési képviselő.

Mint mondta, gyakran hallani azt, hogy a politikusok a vállalkozók „zsebében” vannak és ennek fordítottjáról is szoktak beszélni az emberek. Bizonyára, mindkét esetre tudunk példákat mondani. Mindkét elmélet alapján, végső soron a politikusokat szokták hibáztatni, de az ilyen találkozások, kötetlen beszélgetések segíthetnek az előítéletek lebontásában, eloszlatásában és ilyenkor többnyire sikerül az alapvető kérdésekben közös nevezőre jutni. A cél, hogy a kerületi vállalkozók jól érezzék magukat, meg tudják valósítani terveiket, elképzeléseiket, fejlődni tudjanak, mert ez jó a kerületnek, az itt élőknek is. Együttműködéssel a foglakoztatási mutatókat tovább javítani – mondta Németh Zsolt országgyűlési képviselő.

Karsay Ferenc polgármester köszöntőjében úgy fogalmazott, szinte napra pontosan két éve döntött úgy a képviselőtestület, hogy stratégiai partnereket keres a kerületi vállalkozók körében. Másfél éve írtuk alá az első megállapodást, most már több mint harminc partnerünk van. Úgy gondolom, hogy a „Kisváros a nagyvárosban” jelmondatunk üzenete beigazolódik, hiszen a vállalkozások is lokálpatriótává válnak, függetlenül attól, hogy multinacionális vállalatról beszélünk, képkeretező kisvállalkozásról, kézműves csokoládékészítőről, logisztikai központról, vagy bármilyen más tevékenységű vállalkozásról van szó.

Mindenki megtalálja a helyét ebben az együttműködésben, és ez elsősorban az önök érdeme, tette hozzá Karsay Ferenc. „Ahogy képviselő úr is elmondta, ez mindannyiunk javát, elsősorban Budafok-Tétény érdekét szolgálja. Köszönöm a hivatal részéről Salamon Judit, Deutsch Anita és Lukáts Miklósné munkáját ez ügyben, és köszönöm Németh Zsolt, valamint Szabolcs Attila országgyűlési képviselő uraknak is a támogatást. Kiemelt célunk, hogy bárki érkezik Magyarországra, Budapestre, annak nyilvánvaló, hogy a fővárosnak ez a bornegyede.Igyekszünk mi is a hivatal részéről az önök munkáját megkönnyíteni, segítségükre leszünk a továbbiakban is az ügyintézésben.

Ismerkedjünk, vegyük igénybe egymás szolgáltatásait, mert így érvényesülhet a leginkább Budafok-Tétény másik jelmondata, a Mindenki fontos”- mondta a stratégiai partnerek év végi fogadásán Karsay Ferenc polgármester, aki Németh Zsolt országgyűlési képviselővel közösen átadta az első elismerő oklevelet Garab Gábornak, a Seybold-Garab Pince tulajdonosának, amiért elsők között vett részt a Budafoki Pincejárat elindításában. A rendezvényen részt vettek Szepesfalvy Anna, Németh Zoltán és Zugmann Péter alpolgármesterek is.

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::

Máfél év alatt már közel negyvenen vannak - jó hangulatú borkóstolós év végi vacsora a stratégiai partnereknek