Ugrás a tartalomra

Itt a helyed! - Három Királyfi Családi Nap Budafok-Tétényben szeptember 16-án

2017. augusztus 07. hétfő
Szeptember harmadik szombatján a Klauzál Házban (az esti bál kivételével) INGYENESEK lesznek a programok. A cél az, hogy érezze jól magát a család apraja-nagyja!
Itt a helyed! - Három Királyfi Családi Nap Budafok-Tétényben szeptember 16-án

Családi nap „Családbarát hely”-en: a Budafok-Tétényi Önkormányzattal együttműködve a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban tartja első családi napját a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom azt követően, hogy nemrég országos hálózattá bővültek.

Településünk mottója - kisváros a nagyvárosban – is jelzi, hogy az önkormányzat a helyi közösségre alapozva hozza meg döntéseit, a közösség sarokkövei: a családok. A kerület vezetése a családok számára legkedvezőbb megoldásokat választja a helyi költségvetési források elosztásakor, a különféle beruházási-, városfejlesztési tervek elfogadásakor. Hosszasan sorolhatók lennének azok a lépések, amelyek oda vezettek, hogy nemrég a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól elnyertük a Családbarát hely címet.

Önkénteseinkkel, partnereinkkel együtt, változatos programokkal, előadásokkal, beszélgetésekkel várjuk a családokat, hogy ezzel is népszerűsítsük a családbarát szemléletet! Szeretnénk felejthetetlenné tenni ezt a napot, szeptember 16-át. A szervezők célja, hogy érezze jól magát a család apraja-nagyja! A program részeként bemutatkozik az immár országos hálózattal rendelkező mozgalom. Az előadások előzetes regisztrációhoz kötöttek, bárki jelentkezhet a haromkiralyfi.hu oldalon.

Részletek:

http://www.budafokteteny.hu/program/harom-kiralyfi-csaladi-nap-budafok-tetenyben

http://haromkiralyfi.hu/harom-kiralyfi-csaladi-nap-budafok-tetenyben

 

Itt a helyed! - Három Királyfi Családi Nap Budafok-Tétényben szeptember 16-án Itt a helyed! - Három Királyfi Családi Nap Budafok-Tétényben szeptember 16-án