Ugrás a tartalomra

Ismét lehet jelentkezni a Kerület Párja címre!

2019. február 17. vasárnap
Az idei évtől nemcsak a leendő házasokat, de a rubin-, zafír- és aranylakodalmat ünneplő házaspárokat is várjuk
Ismét lehet jelentkezni a Kerület Párja címre!

A házasságkötés hatalmas esemény a családok, az érintettek életében, és napjainkban szerencsére ismét egyre többeknek fontos a házasság intézménye. Mitől lehetne még különlegesebb a jeles alkalom? Talán attól, ha a Városháza Dísztermében, a Kerület Párjaként koccinthatnának szeretteikkel a jelentőségteljes „igen” kimondása után.

Ismét lehet jelentkezni a Kerület Párja címre! Az idén harmadik alkalommal megrendezendő Kerület Napja alkalmából a házasulandó pároknak és a már házasságban élőknek is kedveskedni szeretne az önkormányzat. Az idei évtől nemcsak a leendő házasokat, de a rubin-, zafír- és aranylakodalmat ünneplő házaspárokat is várjuk a címre, akik a Városháza Dísztermében erősíthetik meg fogadalmukat a 40, 45 és 50. évfordulójuk alkalmából. 

Az első 3 jegyespár, aki május 21-ig jelentkezik a felhívásra, és június 21-én, a Kerület Napján köt házasságot, és az első 3 házaspár, aki ezen a napon erősíti meg fogadalmát, elnyeri a Kerület Párja címet.

Budafok-Tétény önkormányzata nászajándékként ingyenesen biztosítja a Városháza Dísztermében tartandó szertartást, melyet a polgármester vagy alpolgármester vezet. Ezt követően pezsgős koccintásra is vendégül látják a meghívottakat. Ezen eseményt az önkormányzat fotósa örökíti meg, aki az elkészült fényképeket fotóalbum formájában is eljuttatja az ifjú párnak, akik egy évig viselhetik a Kerület Párja címet.

A jelentkezés feltétele, hogy a pár legalább egyik tagja bejelentett budafok-tétényi lakcímmel rendelkezzen. A pályázatra kizárólag azok jelentkezését várják, akik új időpontot foglalnak az anyakönyvi hivatalban, azaz nem egy már korábban, házasságkötés céljából lefoglalt időpontot módosítanak.

Fontos, hogy házasságkötési szándékukat határidő előtt hivatalosan is bejelentsék az anyakönyvvezetőknél, ezt követően pedig május 21-ig a keruletnapja@bp22.hu címre küldjék el jelentkezésüket.