Ugrás a tartalomra

Ideiglenes buszjárat a Horgásztelepre

2019. július 05. péntek
Buszjáratot indít július 8-tól Budafok-Tétény Önkormányzata a Horgásztelepre a Növény utcai aluljáró körül kialakult káosz miatt.
Ideiglenes buszjárat a Horgásztelepre

Több lakossági panasz érkezett az elmúlt napokban, hogy teljes a káosz a Nagytétényi út-Növény utca csomópontban. Bár a kivitelezőnek szerződése szerint táblákkal kellene kijelölni a gyalogos- és terelő útvonalakat, ezt a beruházó és az illetékes hatóság többszöri felszólítása ellenére sem tette meg. A gyalogos forgalom biztosítása érdekében Karsay Ferenc polgármester személyesen ellenőrizte a helyszínt és azt a döntést hozta, mivel – érthetetlen módon - a gyalogos és kerékpáros forgalom előtt nem nyitották meg a Növény utcai aluljárót, ezért az Önkormányzat buszjáratot indít, amely július 19-ig a Növény utcai aluljáró várható hivatalos megnyitásáig közlekedik. Ezzel kívánja Budafok-Tétény Önkormányzata enyhíteni a Horgásztelepen élők közlekedési nehézségeit.

 

A menetrend:

 

2019. július 08.hétfő - július 12. péntek

2019. július 15. hétfő – július 19. péntek

Reggel 06:00 – 09:00

Délután: 16:00 – 19:00

 

A járat munkanapokon, hétfőtől –péntekig, reggel 6-9 óra között, délután 16-19 óra között közlekedik, várhatóan óránként 2-3 alkalommal, a forgalomtól függően. A Jókai Mór utcától indul, megáll a Nagytétényi úton, az új körforgalomnál létesített ideiglenes buszmegállónál, végállomása a Növény utca – Angolna utca sarkán lesz.

Budafok-Tétény önkormányzata továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy az építkezések során felmerülő negatív hatásokat enyhítse.

Ideiglenes buszjárat a Horgásztelepre