Ugrás a tartalomra

Honvédségi elismerés október 23. alkalmából

2017. október 21. szombat
A Honvédelemért Kitüntető Cím I. Fokozatát kapta a honvédelmi minisztertől Szabolcs Attila, Dél-Buda országgyűlési képviselője.
Honvédségi elismerés október 23. alkalmából

A Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban emlékeztek meg október 20-án az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről a Honvédelmi Minisztérium központi ünnepségén.

Dr. Simicskó István ünnepi beszédében úgy fogalmazott: katonáink ma is Magyarország szuverenitását, szabadságát, biztonságát, a magyar állampolgárok mindennapjait védelmezik. Ezért köszönettel és megbecsüléssel tartozunk nekik, különösen napjainkban, amikor új feladatként jelent meg határaink védelme, de közben szerte a világban is a békét, a biztonságot szolgálják. 

A beszédet követően a miniszter és dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök elismeréseket adott át, többek közt Szabolcs Attilának, Dél-Buda országgyűlési képviselőjének.
 
Az elismerés adományozó levelének indoklása szerint: "Magyarország honvédelmi minisztere Nemzeti Ünnepünk, 2017. október 23-a alkalmából a társadalmi szervezetek és a nyugállományúak egyesületei javaslatára, a nyugállományúak szervezetei, valamint a honvédelem ügye érdekében huzamos időn át végzett áldozatos munkája  elismeréseként, a HONVÉDELEMÉRT KITÜNTETŐ CÍM 

I. FOKOZATÁT
ADOMÁNYOZZA

SZABOLCS ATTILA úr országgyűlési képviselő részére
a Magyar Honvédség népszerűsítése, a honvédelem ügyének támogatása érdekében végzett áldozatos munkája elismeréseként."

 GRATULÁLUNK! 
 
Forrás:
www.honvedelem.hu

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::

Honvédségi elismerés október 23. alkalmából