Ugrás a tartalomra

Hamarosan online is lehet időpontot foglalni a szakrendelőbe

2019. március 18. hétfő
A betegellátás kényelmesebbé tétele érdekében várhatóan március 20-tól már interneten keresztül is lehet időpontot foglalni a Káldor Adolf Szakrendelő egyes rendeléseire.
Hamarosan online is lehet időpontot foglalni a szakrendelőbe

Az új előjegyzési rendszer bevezetésnek célja, hogy a nap 24 órájában, bárhonnan kényelmesen, várakozás nélkül lehessen időpontot foglalni a rendelőintézetbe. A www.egeszseg22.hu oldalon elérhető új rendszer eredményeként átláthatóvá válik a szakrendelő leterheltsége, ami alapján a személyes igényeknek megfelelően, nyomon követhetően tudunk időpontot előjegyezni. A felületre nevünk, születési adataink, lakcímünk, TAJ számunk, telefonszámunk és email-címünk megadásával regisztrálhatunk majd, amely után ráláthatunk az előjegyzési naptárakra, és választhatunk a szabad időpontokból.

A honlapon nemcsak időpontot foglalhatunk: a vizsgálatok után kiállított orvosi leleteket is elérhetjük, lementhetjük, kinyomtathatjuk innen. Ezeket a rendszer tárolja, így kényelmesen, egy helyről érhetők el a továbbiakban is. (A személyes adatok védelme érdekében természetesen mindenki csak a saját leleteit érheti el.)Hamarosan online is lehet időpontot foglalni a szakrendelőbe Az előjegyzési rendszerrel egyidejűleg a betegirányítási folyamat is megújul a Káldor Adolf Szakrendelőben. Az előjegyzéssel rendelkező páciensek így nem csak a Betegirányításon dolgozó kollégánál, hanem a II. emeleten elhelyezett új automatánál is regisztrálhatnak TAJ számuk megadásával, így kerülve el a sorban állást. A laboratóriumba, vérvételre érkező páciensek még a megszokott módon, a földszinten, a lépcső mellett elhelyezett automatából tudnak sorszámot igényelni.

Fontos változás, hogy 2019. június 17-től az intézeti laboratórium is előjegyzés alapján fogadja majd a betegeket. A laborba a hét első napjain akár többszázan is várakoznak, míg a hét második felében jelentősen csökken a vizsgálatra érkezők száma. A helyzet kiegyensúlyozása érdekében szükséges az előjegyzés bevezetése.

Időpontot továbbra is lehet kérni személyesen a betegirányítóban, vagy a 061/229-1794-es telefonszámon 11-13, valamint 17-20 óra között.

További információk: http://egeszseg22.hu/tajekoztato/