Ugrás a tartalomra

BMTE: Gól nélküli döntetlen a Szeged ellen

2017. augusztus 24. csütörtök
A BMTE focistái jól küzdöttek, de végül – egy kapufa, és egy les miatt érvénytelen találat után – 0-0-lal zárták a szerdai meccset. Prukner szerint javult a játékosok lelkesedése az előző meccsekhez képest, de az eredménnyel nem elégedett.
BMTE: Gól nélküli döntetlen a Szeged ellen

A kevéssé eseménydús mérkőzés első 20-25 perce a budafoki fiúké volt, a félidő második részében viszont a Szeged csapata birtokolta többet a labdát. A második játékrészt a vendégek kezdték jobban, az utolsó 20 perc viszont nekünk alakult jobban. A Promontor utcai játékosok több helyzetet is kialakítottak, a biztató játék eredménye azonban csak egy les miatt érvénytelen találat lett.

A meccs után a BMTE vezetőedzője, Prukner László így nyilatkozott: „Az elmúlt két héten elveszítettünk öt pontot, a szomorú az volt benne, hogy mind a két meccsen nem játékban hanem lelkesedésben vertek meg bennünket. Ezeket próbáltuk meg rendezni, ma jobban néztünk ki akaratban is.” A vezetőedző hozzátette: „…az eredmény nem igazságtalan, de nekünk nem jó, mert egy ponttal nem megyünk sokra.”

Augusztus 27-én, vasárnap 19 órától az MTK vendégeként lépnek pályára a fiaink. Drukkoljunk nekik akkor is! Hajrá Budafok!

Forrás: http://www.budafokimte.hu/hu/bmte_-_szeged2011

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::

BMTE: Gól nélküli döntetlen a Szeged ellen