Ugrás a tartalomra

Futafok: idén Pincejárat-futam is lesz! - 4 ezernél többen regisztráltak!

2017. szeptember 25. hétfő
A kerületi vállalkozások és civil szervezetek részéről négyfős váltócsapatok jelentkezését várták a szervezők a Futafokra. A Pincejárat-futam október 7-én (szombaton) 16 órakor indul a Campona előtti parkolóból. Hajrá Futafok!
Futafok: idén Pincejárat-futam is lesz! - 4 ezernél többen regisztráltak!

A minimális nevezési díj csapatonként 10 ezer forintért, amiért cserébe 10 db napijegy jár, de amennyiben a versenyben résztvevő cég vagy civil szervezet több kollégáját is meg szeretné lepni egy Pincejárat-túrával, úgy minden további befizetett ezer forintért egy-egy buszjegyet adunk ajándékba. A teljesítendő táv: 4x500 méter. Az első három helyezett csapat értékes nyereményben részesül.

Idén egy speciális Pincejárat futamra invitálták a szervezők a kerületi vállalkozókat és civil szervezeteket: 4 fős váltócsapatok jelentkezését várták (4x500m-es távra), ahol a nevezési díjért cserébe Pincejárat napijegyeket kapnak a résztvevők (ezer forintonként egyet, minimális nevezési díj: 10 ezer forint). Egy cég/civil szervezet több csapatot is nevezhetett a futamra. Az első három helyezett csapat értékes nyereményben részesül.

A Pincejárat napijegyek felhasználhatóak 2017. év végéig az alábbi napok egyikén: október 7., november 4., december 2. A felhasználás napján a jegyek korlátlan számú utazásra jogosítanak a Pincejárat buszain és velük számos kedvezmény is igénybe vehető.

A versenyen való részvétel egyúttal találkozási, kapcsolatépítési lehetőséget is teremt a kerületi vállalkozók és civil szervezetek számára, amihez külön sátrat is biztosítanak a jótékonysági futamra jelentkező csapatoknak. A Pincejárat futam október 7-én (szombaton) 16 órakor indul a Campona előtti parkolóból.

A nevezési díjat az Intézmények Gazdasági Irodája számlájára átutalással, a 11784009-15522025 bankszámlaszámra lehet befizetni, a közlemény rovatban kérik feltüntetni, hogy FUTAFOK - Pincejárat-váltó.

A kedvezményes díjazású nevezéseket a futafok@gmail.com email címre klehetett elküldeni szeptember 24-e (vasárnap) éjfélig. További információ: www.futafok.hu/ és www.facebook.com/futafok22

Pincejárat buszjegy vásárlásra természetesen a versenyen kívül is van lehetőség, további információ:  www.pincejarat.hu.